Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Expresní služba: - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t. Nákladní doprava - vnitrostátní.

Individuální přeprava osob na letiště v ČR a zahraničí: - Praha, Brno, Ostrava - Vídeň, Frankfurt nad Mohanem, Bratislava, Linz a jiné. Osobní přeprava do 8 osob do jakékoliv destinace. Přeprava nákladů.

Autodoprava: - tuzemská, zahraniční - odvoz odpadu - dovoz písku - odvoz suti.

Služby: -speditérství -celní deklarace -veřejný celní sklad -poskytování bankovních záruk celního dluhu Doprava: -mezinárodní kamionová -přeprava malých kusových zásilek. Provozovna: -Želechovice nad Dřevnicí, farma Ostrava, tel.:577915165.

Mezinárodní kamionová doprava: -50 tahačů převážně Volvo a MAN -20 chladících návěsů min.délky 13, 5m -23 plachtových návěsů min.délky 13, 5m -7 mega plachtových návěsů -2 malé soupravy. Sídlo v Praze.

Expresní kurýrní služba působící v Olomouci, která se specializuje na expresní přepravu zásilek do velikosti 50x30x20 cm a hmotnosti do 10 kg. Zásilky jsou přepravovány v čase podle vašeho požadavku našimi cyklopřepravci, případně vozidly.

Autodoprava: - dodávka do 500 kg - dodávka do 1500 kg - dodávka do 2500 kg - přeprava veškerého materiálu kromě nebezpečného odpadu - možnost dovozu a vývozu z a do zahraničí.

Export,import: - přírodní produkty - produkty zdravé výživy - bio potraviny. Tělová kosmetika URTEKRAM: - 100% rostlinný původ bez konzervačních látek,obsahuje bio suroviny.

Nákladní autodoprava vnitrostátní i mezinárodní. Spedice.

Cisternová přeprava ADR. Nákup a prodej PHM. Provozovna: Pavlovická 2 A, Olomouc.

Doprava: -námořní,kontejnerová -kamiónová,železniční,letecká,říční, tranzitní -přepravy veletržních a výstavních exponátů. Sběrná služba. Celní odbavení. Mezinárodní zasilatelství. Spedice Logistika,skladování

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Silniční doprava: - mezinárodní.

Mezinárodní kamionová doprava. Spedice. Obchodní činnost. Relace: -Rakousko,SRN*,Holandsko,Francie, Španělsko,Belgie.