Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Těžba a prodej písku. Akciová společnost SEDOS doprava a.s. je rodinnou firmou a vznikla z fyzické osoby Jaroslav Sedláček-SEDOS, kterou založil pan Sedláček již v roce 1989. Firma se zabývá hornickou činností, vlastní výrobou a prodejem štěrkopísku. Zákazníkům nabízíme písek zásypový tříděný-určený zejména do výkopů frakce 0-8mm, zásyp ...

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - pneuservis osobních i nákladních vozidel - autodoprava dodávkovými vozy do 3, 5 t.

Služby: - spedice, zasilatelství - vnitrostátní a mezinárodní přeprava do 7t IVECO, RENAULT - expresní přeprava - dodávka, pick-up po Evropě - přeprava nebezpečných nákladů -systém ADR tř. 1 - 9 certifikát EX II.

Autodoprava: -nákladní vnitrostátní doprava provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Naší hlavní činností je autodoprava a logistika. V každém okamžiku jsou zásilky plně pojištěny u společnosti Kooperativa - při převozu, uskladnění, manipulaci. Speciální nabídka pro provozovatele internetových obchodů: -osobní odběry zajišťujeme již pro 1900 internetových obchodů. Další pobočka: Černopolní 54/245, Brno - Černá Pole, ...

Služby: -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -mezinárodní autodoprava -spedice

Autodoprava, doprava -silniční motorová, nákladní -vnitrostátní, mezinárodní.

Soukromá zdravotní doprava.

Nabízíme: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní autodoprava -EXPRESSNÍ přeprava. -celá EU -pick-up, dodávky skříňové a plachtové, 1-8 palet, do 1500 kg.

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Služby: - soukromá zdravotní dopravní služba

Mezinárodní přeprava zboží do 3500kg: -Mercedes Sprinter (doprava až 6 osob). Elektromontážní, elektroinstalační práce: -bytové, domovní, průmyslové -Vyhl. 50/78 Sb., § 8 a 10, certifikát ITI, do 1000V, NN*. Výstavnictví: -výstavba veletržních expozic, výstavních stánků po celé Evropě. Montáž: -světelné reklamy (výstrče, billboardy, ...

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní do hmotnosti 3, 4t (včetně dodávek) Opravy, dodávky: -vozidla AVIA, -osobní vozidla Půjčovna: -vozidla Škoda Felicia, Combi a Favorit

Soukromá dopravní zdravotní služba: -sanitní doprava -přeprava pacientů.