Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Autodoprava: -přeprava osob, osobní doprava: -odvoz Vás i Vašeho auta -osobní řidič -svatby, oslavy, firemní večírky -kurýrní služba.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravy kusových i celovozových zásilek. Evropa.

Společnost pro ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravní kancelář. Nákladní automobilová doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Přepravní služby: - vytěžování vozidel - celovozová přeprava. - expresní přeprava - dokládky, překládky - denní rozvozy - linkové i nelinkové. Spedice: - mezinárodní i vnitrostátní ...

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, přeprava kusových a paletových zásilek, přeprava nebezpečných látek (ADR), logistické a spediční služby.

Autodoprava. Zasilatelství. Expresní přeprava zásilek: -po celé Evropě (bezpečně, rychle, kamkoliv a v jakémkoliv množství) -s dodávkami o užité hmotnosti do 1, 4t na čtyřech europaletách -přeprava koní ve speciálnim přívěsu. Služby: -vytěžováni nákladních automobilů partnerských firem -větší zásilky dopravujeme ve spolupráci se ...

Doprava, autodoprava: - kamionová - vnitrostátní, mezinárodní - vytěžování.

Doprava, autodoprava, spedice: - expresní doprava - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní - přeprava nákladů všech rozměrů a druhů - celovozové zásilky, ADR

Autodoprava do 24 tun: -vnitrostátní, tuzemská -mezinárodní, zahraniční. Expresní přeprava kusových zásilek.

Autodoprava. Pravidelný rozvoz zboží. Přímé kurýrní služby. Mezinárodní a expresní autodoprava.

Autodoprava,doprava,přeprava: -komplexní dopravní služby osobními a dodávkovými vozy s celkovou hmotností do 3,5 tuny: -expresní tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) -přímá kurýrní služba -rozvoz zboží: -okresní -mezinárodní.

Nákladní autodoprava. Taxislužba, přeprava osob. Kurýrní přeprava malých zásilek. Stěhování.

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční). Služby: -zasílatelství -skladování zboží -manipulace s nákladem.

Služby Osobní doprava po ČR i do zahraničí minibusem VW Transporter s klimatizací a GPS Expresní přeprava zásilek do 860 kg nebo 1500 kg - po celé EU Přeprava osob na dovolenou, služební cesty, mezinárodní výstavy, společenské akce Transfery osob na mezinárodní letiště – Praha, Brno, Bratislava, Wien, München, Nürnberg atd. Poznávací ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice -doprava nákladní: -mezinárodní, tuzemská -přeprava kusových zásilek -velkoobjemová doprava -zahraniční zasilatelství -skladování -logistika -celní odbavení.

Zasilatelství pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní: -zásilky (zásilek). Služby: -zasilatelství -vytěžování vozidel -spedice, spediční.

Služby: -spediční, spedice, -vnitrostátní, mezinárodní zasilatelství, -vytěžování vozidel.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice, spediční činnost -vytěžování vozidel -zasílatelství.

Autodoprava: -nákladní: -vnitrostátní. -mezinárodní. Služby: -zasilatelství.

Doprava, autodoprava: - nákladní - zasilatelství

Kurýrní služba Taxislužbadoprava na svatební obřady

Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - kamionová: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční). Služby: -spediční, spedice.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 tuny - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční): -spedice, spediční služby.

Silniční nákladní doprava SLUŽBY mezinárodní a vnitrostátní doprava v rámci celé EU -expresní přeprava zásilek do 24hod nebo do 48hod (dle destinace) - expresní přeprava celovozových zásilek - mezinárodní přeprava zásilek - sběrná služba v rámci celé Evropy - spediční činnost - stěhování Cílové destinace: Itálie, ...