Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

levné letenky, německé ck, potápěčské zájezdy, itálie, potápění egypt, potápění nuweiba, potápění lanzarote, potápění azory, pobytové zájezdy egypt, tunis, turecko, řecko, bulharsko, chorvatsko, poznávací zájezdy, plavání s delfíny, velrybí safari

Přeprava, doprava z domu do domu, zasilatelství: - tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) kusového zboží, dodání zásilek - silniční nákladní doprava - letecká doprava - třídění zásilek a jejich dodání dle časových dispozic zákazníka - celní deklarace a zastupování v celním řízení.

Prodej: - letenky - denně výhodné ceny letenek - snadný a rychlý přístup k volným místům v letadle.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Letecká přeprava (cargo i kurýrní zásilky), námořní přeprava kusové i celokontejnerové zásilky, silniční přeprava, celní odbavení, skladování, logistika..

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží - ...

Cestovní kancelář, na našem trhu vystupuje pod obchodními značkami Business Plus – Lufthansa City Center a Neckermann Cestovní kancelář, která se zaměřuje na prodej vlastních a zprostředkovaných zájezdů: -pobytové a poznávací zájezdy do celého světa -nabídka středomořských i zaoceánských plaveb -Eurovíkendy. Služby: -zajištění ...

Doprava: - vnitrostátní a mezinárodní spediční činnost nejen v rámci EU - námořní a letecká přeprava, kontejnerová přeprava - skladování, logistické služby - celovozové a dokládkové zásilky, expresní přeprava - nadrozměrná přeprava po tuzemsku i v zahraničí - speciální přeprava (transp.teplota, přep.v režimu ADR, ...

Specializujeme se výhradně na německé a rakouské cestovní kanceláře. Nabízíme last minute zájezdy a levné letenky od německých CK. Mezi nabízené německé cestovky patří TUI, Thomas Cook, Neckermann Reisen, FTI, ITS, Schauinsland Reisen, Alltours a další. Možnost odletů z Prahy. Exotika 2012 - Kuba, Dominikánská republika, Mexiko, Venezuela, ...

Zajistíme letenky po celém světě, ubytování v hotelích..

Cestovní a dopravní kancelář: -zájezdy Bulharsko Balčik, Sozopol, Nesebr, Primorsko -lyžování. Prodej letenek do celého světa. Pronájem luxusních autobusů. Prodej cestovního pojištění.

Letecké služby: -letiště, tel.: 495217010 -přeprava osob letadly -letecká služba s vrtulníky (letecká záchranná služba, film, foto, přeprava osob). Letecká škola-výcviky: -klasická letadla -informace na tel.495217010, 723479138 Vyhlídkové lety: -495217010, 723479138 Servis: -veškeré opravy a revize letadel. Prodej: ...

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

Letiště Václava Havla Praha - přeprava osob z letiště do centra Prahy nebo jiné destinace v České republice. CabinPrague - přepravní společnost se zaměřením na české i zahraniční turisty s obslužností především ve vztahu k pražskému letišti.

Letecká společnost: -letecká škola -prodej letadel -letecké snímkování -vyhlídkové lety -servis letadel -doprava-Aerotaxi.

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Cestovní agentura. Pořádáme: -jednodenní výlety pro veřejnost -jednodenní výlety pro skupiny (mateřské školy, základní školy, kluby seniorů, atd.) Prodáváme: -zahraniční zájezdy -tématické zájezdy (s potápěním, se cvičením, za kulturou) -lyžařské zájezdy -potápěčské kurzy a ochutnávka potápění -balónové létání (Liberec, Český Ráj a ...

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -sklady a poradenství -zasilatelství -transporty -outsourcing -intrastat -proclívání zboží -SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.