Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Doprava: - spediční činnost - mezinárodní - vnitrostátní - letecká - námořní - kamiónová - sběrná služba - těžká doprava.

Spedice, doprava, logistika: - kusové a sběrné zásilky - letecké a námořní zásilky - celní služby - komplexní logistické projekty.

Mezinárodní spedice a logistika. Celoevropská nákladní doprava. Vnitrostátní expedice kusových nákladů. Letecké zásilky. Námořní zásilky.

Služby: -zajištění dodavatele -letecká, námořní, silniční přeprava

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Pelhřimov.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Liberec.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.

SLUŽBY: - přeprava zásilek: - evropská pozemní - letecká - námořní - logistické - celní - veletržní spedice a mezinárodní stěhování

Letecké práce - v oblasti letectví Letecký výcvik Půjčování letadel Pilotem na zkoušku

Letecké práce Znalecké posudky - v oblasti letectví Letecký výcvik

Služby: -letecká přeprava těžkých nákladů

Letenky - Tip: Londýn Paříž Amsterdam 1980, Dublin 3990, New York 7200, Tokyo 15000, Shanghai 15900, Bangkok 15990, Sydney 27900. České aerolinie, Lufthansa, British airways.Tibet, Nepál, Bhútán, Tanzánie aj. Speciální cesty na NBA a NHL. Víza, hotely, auta, pojištění, eurovíkendy, dovolená na míru.

Prodej letenek do celého světa. Specialista na: - golf - exotiku - firemní akce. Destinace. Amerika: - USA. Afrika: - Egypt.

Letecká společnost Air Malta byla ustanovena národním leteckým přepravcem Maltské republiky v roce 1973, s cílem podpořit, rozvinout a provozovat leteckou přepravu na Maltu a z Malty, a která přepravou cestujících, zboží a pošty slouží národnímu zájmu. Svoji činnost zahájila v dubnu 1974 se dvěma letouny typu Boeing 720B a linkami do Londýna, ...

Služby: -letecká přeprava -námořní přeprava -pozemní přeprava

Služby: - zasilatelství - nákladní, železniční a letecká doprava do Ruska - celní služby

Služby: - zastupování leteckých společností při technickém a obchodním odbavení - organizování charterových letů - asistence při získávání přeletových a přistávacích povolení

Služby: -letecká přeprava -námořní přeprava -pozemní přeprava -železniční přeprava

Firma RPS logistic s.r.o. působí v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Zasilatelství, autodoprava, spedice, logistika, skladování, rozvoz, transport, dopravní firma, firmy, společnosti: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time"- dle jasně definovaných ...

Správa letiště Plzeň - letecká nákladní doprava - osobní přeprava Pronájem - komerční nebytové prostory - haly - sklady