Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov. Doprava, přeprava: - letecká. Prodej, rezervace: - letenky, letenek.

Doprava: - silniční - letecká - lodní - železniční. Přepravní služby.

Pobočka. Doprava: -kamiónová, mezinárodní -letecká, námořní, železniční. Spedice. Celní, deklarační služby. Logistika, skladování, poradenství.

Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov. Letecká společnost FISCHER air. Doprava: - pravidelná, nepravidelná letecká přeprava - charterové lety (na zakázku). Kontakt Praha: - Aviatická ulice, 16000 Praha 6, - tel.: 224281039.

Služby: - letecká doprava - pravidelné linky - charterové lety.

Veřejné vnitrostátní letiště. Letecká škola: - kluzáky - motorová letadla. Plachtařský výcvik. Para škola - parašutistický výcvik. Lety pro veřejnost, vyhlídkové lety: - provozní doba (duben - září): - So, Ne: nepřetržitě v závislosti na počasí - Po- Pá: dle dohody.

Letiště Zábřeh. Nabízí: - vyhlídkové lety - reklamní lety - reklamní seskoky parašutistů - výcvik pilotů-letadla i kluzáky - seskoky a výcvik parašutistů - aerotaxi - tandemové seskoky. Pronájem reklamních prostor: - letadla - padáky - nemovitosti.

Pobočka. Nákladní letecká doprava, spedice.

Pobočka. Czech Airlines, ČSA Ostrava. Letecká doprava. Letenky - prodej.

Celní služby Nákladní letecká přeprava Autodoprava - silniční (mezinárodní a vnitrostátní) Spedice Pronájem - teleskopické pracovní plošiny Obchodní činnost

Doprava,autodoprava: -nákladní mezinárodí přeprava -kamionová doprava převážně balkánské země -spedice.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

-Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Mezinárodní nepravidelná letecká osobní doprava

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby: -celní deklarace -logistika -spedice, vytěžování -zásilková služba, zasílání. Doprava, autodoprava: -nákladní -přeprava balíků.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb