Lodní přeprava nabízí transport zásilek na kratší i delší vzdálenosti, nejčastěji však mezinárodně. Dokáže přepravit jakýkoliv typ standardní i nadrozměrné zásilky. Pevné, kapalné i plynné látky nejsou tedy pro dopravu říční i námořní žádnou překážkou.

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní. Zajištujeme dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní kluby i individuální skupiny po České republice i do zahraničí, na základě objednávky.

Vnitrozemská vodní doprava -Velkoobchod a maloobchod

Autocentrum. Maloobchod, prodej: -motorová vozidla i ojetá. -součástky, příslušenství. Oprava karoserií. Oprava, servis, pronájem(půjčovna): -vozidla, auta. Autodoprava nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní. od 01.06.2009 do 31.12.2099

Druhotné suroviny: -komplexní služby. Likvidace, demontáž: -ocelové konstrukce -strojní celky -kotelny -olejové hospodářství: -kotle nádrže atd. Výkup, zpracování: -olověné akumulátory, -Pb** baterie všech typů -niklokadmiové baterie, NiCd, NiFe. -použitý textil, oděvy. Zpracování: -tuhé průmyslové odpady. od ...

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -příslušenství -doplňky. Další prodejna: -Smila Osovského 88, Třebíč -tel. 568840733 -provozní doba po-pá 9-11.30, 13-18 so 9-12.

Železniční přeprava. Námořní přeprava. Silniční přeprava. Říční přeprava. Letecká přeprava. Kombinovaná přeprava. Skladovací a logistické služby.

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Zakázková výroba, opravy, prodej, půjčovna: -lodě -doplňky lodí -kotvící mola.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava: -dodávka FORD TRANZIT do 1t** -dodávka FORD TRANZIT do 1, 7t-10m/3. Stěhování v okrese Příbram: -možno i automobilem AVIA. Pokrývačské práce.

Mezinárodní doprava: -celní služby -logistika -námořní a letecké cargo -kamionová přeprava -sběrná služba.

Vyhlídková plavba - restaurační loď Restaurační loď

Kontejnerová doprava Námořní doprava Logistika Spedice

Doprava, pobočka: -mezinárodní, tuzemská kamionová nákladní doprava -spedice, zasilatelství -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -kontejnerová doprava.

Autodoprava: -nákladní PV3S s hydraulickou rukou.