Lodní přeprava nabízí transport zásilek na kratší i delší vzdálenosti, nejčastěji však mezinárodně. Dokáže přepravit jakýkoliv typ standardní i nadrozměrné zásilky. Pevné, kapalné i plynné látky nejsou tedy pro dopravu říční i námořní žádnou překážkou.

Služby: -okružní plavby lodí. Turistické služby.

Plavby a projížďky vyhlídkovou lodí - nákladní i osobní lodní přeprava.

Naše firma se pohybuje ve všech stěžejních oblastech spediční činnosti a čerpá z bohatých zkušeností a to především v: - letecké přepravě - námořní přepravě - mezinárodní kamionové přepravě - kontejnerové kontinentální přepravě.

Výroba: - lodě a jachty z polyesterových laminátů - městské čističky odpadních vod z polyesterových laminátů - skluzavky z polyesterových laminátů - patice pro veřejné osvětlení a jiné průmyslové kryty z polyesterových laminátů -hausboty -recepční pulty -architektonické a designové prvky realizované dle návrhu architekta -speciální ...

Přeprava zboží po celém světě: - nákladní doprava - námořní doprava - letecká doprava

Provozuje tuzemskou i zahraniční silniční nákladní dopravu, zasilatelství, dřevovýrobu, zemědělství, výrobu briket a pelet. V Plané nad Lužnicí vlastníme prodejnu chovatelských, zahrádkářských a kuchyňských potřeb a papírnictví. Doprava a zasilatelství: - celá EU - vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava - námořní kontejnerová ...

Stavebniny - prodej stavebního materiálu. Služby - nákladní lodní doprava. Práce - jeřábnické práce - beranění štětových stěn - záporové pažení stavebních jam.

Přepravní služby, doprava: - nákladní autodoprava - kamionová - letecká - námořní - železniční - skladování - celní služby

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Námořní přeprava: - kvalitní a rychlá přeprava do i z celého světa - kontejnerové zásilky FCL a LCL - všechny typy kontejnerů - spolupráce se všemi námořními linkami - přímá spojení s agenty rejdaře - smluvní speditér v Hamburku i Koperu - napojení na celosvětový LCL-servis.

Služby: - námořní přeprava - letecká doprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Služby: - námořní kontejnerová doprava - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová přeprava. Zajištění letecké i námořní přepravy.

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

Autodoprava: -pravidelná přeprava Česko - Maďarsko -přeprava námořních kontejnerů -odtahová služba.

Služby - kontejnerová doprava - pozemní nákladní přeprava - přeprava námořní. Prodej - návěsy a přívěsy. Servis nákladních aut.

Doprava, služby: - nákladní autodoprava vnitrostání i mezinárodní - námořní - letecká.

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...