Přeprava standardního i nadměrného nákladu, jako je ropa, uhlí, dřevo anebo kontejnery, je realizována pomocí lodí. Lodní nákladní přeprava nabízí dostupnou možnost, jak výhodně přepravit velké množství nákladu, a to jak vnitrostátně, tak mezinárodně.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Letecká přeprava (cargo i kurýrní zásilky), námořní přeprava kusové i celokontejnerové zásilky, silniční přeprava, celní odbavení, skladování, logistika..

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží - ...

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -sklady a poradenství -zasilatelství -transporty -outsourcing -intrastat -proclívání zboží -SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.

Naše služby Každá nabídka je pochopitelně individuální, přesně dle potřeb a požadavků klienta. Rádi se Vám přizpůsobíme. Podívejte se tedy, alespoň na základní pilíře našeho rozsáhlého portfolia služeb.

Mezinárodní a tuzemská doprava a spedice: - silniční - celovozové náklady - přikládky - námořní doprava - letecká doprava - kombinovaná doprava. Kompletní logistika, skladování, poradenství. Provozovna Čelakovského 1457, 508 01, Hořice

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Poskytujeme služby v oblasti mezinárodní dopravy a spedice. Nabízíme silniční přepravu sběrných, dílčích i celovozových zásilek. Zajišťujeme leteckou a námořní přepravu. Další logistické služby - zastupování při celním řízení, Intrastat, skladování.

Služby: - zasilatelské. Zasilatelství. Doprava, přeprava: - letecká - námořní - silniční - kombinovaná. Autodoprava, doprava: - nákladní. Export, import, pojištění: - zásilky.

Celosvětové přepravy: - export, import - silniční přeprava - námořní přeprava - říční přeprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Poskytujeme námořní, kombinované, kontejnerové a speciální přepravy. Možný nájem lodí pro sypké a kusové náklady, RO-RO a reefer lodí. Na objednávku provádíme speciální letecké přepravy letadly AN-124 a IL-76. Přeprava materiálu do všech destinací.

Zastupujeme společnosti nabízející celosvětovou námořní dopravu.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: -sběrná služba -skladování, rozdělování a rozvoz zásilek -letecká a námořní přeprava -kompletní celní odbavení -na požádání a speciální a chladící návěsy.

Přeprava, doprava: - silniční - námořní - letecká - železniční Spedice, skladování.

Doprava automobilová nákladní - mezinárodní. Doprava kombinovaná. Doprava speciální. Doprava těžkých a nadměrných nákladů. Doprava železniční. Kontejnerová přeprava. Lodní doprava námořní. Mrazicí vozy - přeprava. Vodní doprava.

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...