Přeprava standardního i nadměrného nákladu, jako je ropa, uhlí, dřevo anebo kontejnery, je realizována pomocí lodí. Lodní nákladní přeprava nabízí dostupnou možnost, jak výhodně přepravit velké množství nákladu, a to jak vnitrostátně, tak mezinárodně.

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Námořní, letecká, pozemní přeprava zboží - kontejnery FCL - pojištění přepravy - investiční celky - konzultace dopravní problematiky.

Námořní NVOCC agentura : - vlastní síť námořní sběrné (LCL) služby s pobočkami v 80 zemích světa - celokontejnerové (FCL) přepravy za výhodné ceny - nadrozměrné a nestandartní přepravy - letecké přepravy - zajištění logistických a celních služeb - doplňkový servis - poradenský servis - řešení na míru

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.

ZOOM-CARGO s.r.o. je dynamickou společností působící celosvětově na trhu mezinárodních přeprav a logistických služeb. Naší výhodou je osobní přístup v jednání se zákazníky a individuální řešení jak pro jednotlivé zásilky tak pro celé projekty. Bohaté zkušenosti z různých oborů přepravy nám dovolují zákazníkům nabídnout pro jednu zásilku více ...

Doprava, obchod, zasilatelství: - kontejner - kamión - železnice - námořní - lodní - letecká - říční - chladírenská - cisterny. Export, import: - mezinárodní, zahraniční - LKW* - sklad - překlad - přeprava - konvekční - nadrozměrná - sběrna - kusová.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Naše služby: - mezinárodní, vnitrostátní doprava - trajektová přeprava.

Doprava: - silniční - letecká - lodní - železniční. Přepravní služby.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Doprava, transport: -mezinárodní kamionová -nákladní mezinárodní do 3 tun vlastními vozidly -spedice, zasilatelství -chladírenská -námořní.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky - kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu - zastupování v celním řízení - zajištění - celní dluh - ...

Autodoprava: -mezinárodní nákladní přeprava -spedice -námořní, letecká doprava.

Laminování. Výroba lodí (turistické i závodní).

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -zasilatelství -transporty.

Trajektová doprava: - celá Evropa - on-line prodej. Cestovní kancelář: - Evropa, Asie, Afrika, Amerika, celý svět. Lodní lístky: - Velká Británie /EUROTUNEL - Středomoří - Skandinávie - Severozápadní Evropa. Předprodej: - autobusové a vlakové jízdenky do celé Evropy, EUROTUNEL. Letenky do celého světa, letecké ...

Komplexní spedičně - logistické služby. Silniční, železniční, námořní, letecké a kombinované přepravy, vnitrostátní distribuční systém, skladování a logistické projekty, přepravy veletržních a výstavních exponátů. Obslužnost v celé ČR.

Naše služby: - trvalé obchodní zastoupení firem ve Vietnamu - zprostředkovatelská a marketingová činnost v oblasti obchodu, služeb a přenosů informací - letecká a lodní přeprava nákladů.

Spediční firma/mezinárodní zasilatelství s působností po celé ČR se zaměřením na leteckou, námořní a silniční přepravu zásilek a doprovodné služby. Důraz kladen hlavně na individuální přístup k potřebám každého zákazníka, jeho maximální spokojenost, vysokou profesionalitu a kvalitu nabízených produktů a služeb s přívětivou cenovou politikou. ...

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Mezinárodní doprava nákladní: - silniční - lodní - letadlová. Skladování.

Výroba, dodávka a montáž: - technologické celky a zařízení pro těžbu a zpracování štěrkopísku a drceného kameniva. Plovoucí těžební stroje. Plavidla a plovoucí zařízení. Pásové dopravníky.