Přeprava standardního i nadměrného nákladu, jako je ropa, uhlí, dřevo anebo kontejnery, je realizována pomocí lodí. Lodní nákladní přeprava nabízí dostupnou možnost, jak výhodně přepravit velké množství nákladu, a to jak vnitrostátně, tak mezinárodně.

Společnost Karl Heinz Dietrich Praha s.r.o. nabízí komplexní logistické a přepravní služby. Mezi naše služby patří kamionová doprava, letecká i námořní nákladní přeprava zboží. Najdete nás na Praze 10, další provozovnu máme ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Společnost Nagel Česko s.r.o. člen skupiny Nagel-Group je jedním z předních poskytovatelů logistiky v Evropě. Zaměřujeme se na přepravu chlazeného zboží ve všech teplotních rozmezích od nejnižších teplot -25 °C až po +25 °C. Zboží distribuujeme čerstvé, přesně a rychle podle Vašich požadavků. Nabízíme kompletní logistické služby, poskytujeme ...

Společnost Nippon Express Co. Ltd. je logistická a spediční společnost specializující se na námořní a letecké přepravy zboží po celém světě. Pražský Nippon Expres zajišťuje kompletní servis v letecké a námořní přepravě včetně pojištění a proclívání zásilek (celní poradenství). Letecká přeprava: - transport neomezených rozměrů a hmotností - ...

Služby: - logistika - spedice - mezinárodní autodoprava - námořní přeprava

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - expresní přeprava - námořní a letecká doprava

Služby: - silniční, námořní, letecká, železniční doprava - logistika, skladování.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - letecká a námořní přeprava - skladování, balení

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava, logistika: - silniční, železniční, námořní přeprava.

Zprostředkování železniční, námořní, kamionové, říční a kontejnerové dopravy. Služby skladování, manipulace, distribuce v tuzemsku i zahraničí.

Služby: - mezinárodní námořní přeprava

Mezinárodní kamionová doprava. Vnitrostátní kamionová doprava. Zasílatelství. Sběrná služba. Poradenství v dopravě. Námořní kontejnerová doprava. Zprostředkovatelská činnost v dopravě. Skladování.

Společnost Petr Synek se od prvopočátku zabývá především mezinárodní kamionovou dopravou, přepravou nebezpečných věcí a námořní kontejnerovou dopravou. Součástí firmy, která se nachází v Ostravě, je také servis pro zasílatelství, kde máme vlastní vysoce efektivní systém. Poskytujeme služby pro vyzvedávání zásilek a jejich následnou dopravu do ČR ...

Služby: - železniční přeprava - letecká nákladní přeprava - námořní přeprava - pozemní přeprava.

Logistika, zasilatelství - mezinárodní kontejnerová přeprava - námořní doprava - kamionová doprava - nadměrná doprava - celní služby - skladování.

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní - lodní doprava

Služby: - nákladní autodoprava tuzemská, mezinárodní - nadrozměrná doprava - námořní, letecká a železniční doprava - skladování - celní služby - logistika

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Logistic Services nabízí: Přepravu zásilek - všemi druhy dopravy z jakéhokoli místa

Kamionová a kusová doprava po celé Evropě. Sběrná linka Hamburg. Kontejnerová doprava nejen po Evropě. Zámořské přepravy. Nadrozměrné a těžké přepravy. Letecké přepravy. Celní deklarace. Skladování.

Mezinárodní zasilatelství. Služby: - mezinárodní přeprava těžkých a nadrozměrných kusů - speciální přepravyinvestičních celků - námořní - letecká - kamionová - silniční - železniční - kombinovanádoprava projektů včetně proclení - proclívání - zámořská sběrná služba.

Služby - logistika - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava celovozových zásilek - expresní přeprava kusových zásilek - letecká přeprava - námořní přeprava. Pobočka: - Fr.Diviše 1516/12, 104 00 Praha 10 - Uhříněves

Přístav: - překlad těžkých kusů a IC - překlad kusového zboží.

Přístav Děčín, činnost: - překladní logistika - vnitrostátní, zahraniční rejdařství - kontejnerová logistika

Přístav: -překlad sypkých materiálů z plavidel na silniční vozidlo, vagony -pronájem kanceláří a krytých skladů s přístupovou rampou -prodej nejlevnější nafty pro silniční a lodní dopravu.

Nabízíme sklady k pronájmu. Možnost logistických služeb, překladů či dopravy těžkých a nadrozměrných kusů.