Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Služby: - expresní přeprava kusových a balíkových zásilek v rámci celé ČR - logistika - skladování

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování ...

Nabízíme logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Zajišťujeme skladovací, distribuční služby a celní služby..

Služby: - logistika - kurýrní služby - nákladní autodoprava

Služby - outsourcing - montáž sériových dílů - průmyslová sériová výroba - ruční práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - třídící a balící činnosti.

Činnost: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní doprava.

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .

Přepravní a logistické služby - nákladní doprava tuzemská i mezinárodní - kamionová přeprava - spedice.

Kamiónová autodoprava: - přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA A SKLADOVÉ LOGISTIKY

Služby: -přeprava těžkých a nadměrných nákladů (nadrozměry, doprovody), včetně nakládky a vykládky po ČR -vytyčení a zpracování trasy transportu -vyřízení povolení -zabezpečení průjezdnosti vytyčené trasy pomocí asistenčních služeb Naše technika, auta-vozový park -tahače značky Volvo, DAF doplněné podvalníky světově uznávané firmy ...

Logistika, spedice, expresní přeprava zboží. Celní služby. Skladování.

Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -spedice.

Služby: -logistika -spedice -mezinárodní kamionová doprava

- doprava nad 3, 5t - doprava expresv do 3, 5t - přeprava umělecký děl a předmětů + instalace