Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Skladování, Logistika, Vývoj - elektronická zařízení.

Kamionová autodoprava, doprava, přeprava: - zahraniční, mezinárodní - Francie, Německo, Benelux, Rakousko, Slovensko - tuzemská, vnitrostátní.

Mezinárodní, zahraniční autodoprava, přeprava. Služby: - logistika - spediční služby, spedice - transporty, převozy - vytěžování.

Zasílatelství a zastupování v celním řízení - skladování a manipulace se zbožím Doprava - silniční nákladní Spedice.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Služby: - mezinárodní kamionová přeprava všemi druhy vozidel - vnitrostátní kamionová doprava - přepravy ADR ( nebezpečné zboží ) - speciální přepravy vozidly thermo, mega a nadrozměrné přepravy - zprostředkování letecké a námořní přepravy - zprostředkování celních služeb na CÚ Brno a Blansko.

Nákladní doprava: -tuzemská, vnitrostátní, mezinárodní. Logistika pozemní dopravy a silniční motorová dopravou nákladní především do zemí EU se specializací na SRN, BENELUX. Vozidla značky MAN, Mercedes Vnitrostátní přeprava zboží je zajištěna vozidly VOLVO, MAN. Služby: -přeprava zboží -zasilatelství -spedice -vlastní vozový park: ...

Mezinárodní spedice goodsped zabezpečuje kompletní silniční přepravu v rámci celé Evropy. Operátor k dispozici nonstop. Nabídka služeb: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská silniční doprava -kusové zásilky -dokládky -expresní silniční přeprava -nadměrná přeprava -kontejnery po silnici -ADR přeprava. Zasilatelství ...

Celní služby - celní odbavení - skladování Přeprava - kusové zásilky Logistika Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava Spedice.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava Kurýrní služba Logistika Nadměrná doprava Mezinárodní a vnitrostátní spedice

Doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní přeprava - expresní zásilky - dokládkový systém - kompletní náklady - logistika, skladování - celá EU.

Doprava, zasilatelství: - mezinárodní a vnitrostátní. Skladování a logistika. Expresní doprava malých zásilek dodávkami po Evropě i ČR.

Realizace dopravy a logistické služby. Mezinárodní a vnitrostátní spedice: -spedice pro nákladní a kamionovou dopravu -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -nadrozměrné náklady -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, ...

Služby v oblasti spedice, mezinárodní kamionové dopravy a logistiky.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Dopravní a spediční firma. Doprava: -nákladní -kamionová -tahače VOLVO, DAF s návěsy KRONE, SCHWARZ-MÜLLER -přepravy nebezpečného zboží volných tříd dle úmluvy ADR. Celní služby: -celní deklarace -celní poradenské služby -celní předpisy.

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Naší hlavní činností je autodoprava a logistika. V každém okamžiku jsou zásilky plně pojištěny u společnosti Kooperativa - při převozu, uskladnění, manipulaci. Speciální nabídka pro provozovatele internetových obchodů: -osobní odběry zajišťujeme již pro 1900 internetových obchodů. Další pobočka: Černopolní 54/245, Brno - Černá Pole, ...

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní, kamionová, nákladní. Spedice, zasílatelství. Celní deklarace. Veřejný celní sklad. Skladování-pronájem skladovacích ploch. STK. Mycí linka: -nákladní automobily, autobusy. Logistika.