Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Služby: - logistika - mezinárodní nákladní doprava - skladování - outsoursing - obchodní zastoupení a zprostředkovatelské služby - celní řízení. Korespondenční adresa: Supíkovice 7 790 51 Supíkovice

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - celní deklarace - skladování - logistika - čerpací stanice

Nabízíme skladování zboží a manipulaci s nákladem.

Skupina CRAISS patří k významným poskytovatelům logistických služeb střední velikosti. Díky integrovaným službám optimalizujeme pomocí našeho servisu a našeho poradenství logistiku v obchodě i průmyslu. Vnitrostátní a mezinárodní spedice Doprava · systémová doprava · kusové zásilky · dílčí a kompletní nakládky · letecká a námořní ...

Přeprava zboží po celém světě: - nákladní doprava - námořní doprava - letecká doprava

Služby - nákladní autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - osobní přeprava - spedice - logistika - skladování.

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava-pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace - zastupování v celním řízení - zajištění-celní dluh - úhrada-clo, daň s refakturací.

Logistika - přeprava, rozvoz čerstvých ryb, mořských plodů a chlazených potravin.

Velkoobchod - hutní materiál a neželezné kovy - brikety, pelety - stavební chemie. Pronájem lešení. Logistika, skladování.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Nabízíme logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Zajišťujeme skladovací, distribuční služby a celní služby..

Kamiónová autodoprava: - přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou.

Služby: -logistika -spedice -mezinárodní kamionová doprava

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží -spedice -logistika Velkoobchod, maloobchod, prodej: -uhlí

Služby, doprava: - zasilatelství - logistika - námořní doprava - železniční a silniční přeprava