Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Mezinárodní zasilatelství, vytěžování vozidel, skladování, spediterství, spedice: - celá Evropa: - Německo, Nizozemí, Belgie, Francie, Španělsko, Dánsko, Norsko, Itálie, Švédsko, Finsko, Luxembursko, atd. - Balkán-Chorvatsko, Slovinsko, Srbsko, Bosna,Černá Hora, aj. - Asie - státy bývalého Ruska-Rusko, Ukrajina, ...

Doprava,autodoprava,přeprava: -nákladní vnitrostátní a mezinárodní vozidly do 3,5 tuny: -expresní přeprava zásilek po Evropě.

Předmět podnikání: - mezinárodní zasilatelství - celní deklarace - koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej - zprostředkování obchodu a služeb - směnárenská činnost - silniční motorová doprava nákladní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).

Služby: -zasilatelství -spedice,spediční Autodoprava,doprava,přeprava: -vnitrostátní,mezinárodní (zahraniční) -nákladní -valníková.

Doprava,autodoprava: -kamionová - mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní (tuzemská) -přeprava námořních kontejnerů -spedice,spediční činnost.

Doprava,autodoprava: -kamionová - mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní (tuzemská) -přeprava námořních kontejnerů -spedice,spediční činnost.

Autodoprava, přeprava: -silniční nákladní doprava.

Distribuce v ČR,logistické centrum: -hračky značek Cobi, Trefl a Wader.

Cestovní kancelář Radia Zlín. Vlastní produkty: -pobytové zájezdy k moři: -Chorvatsko,Itálie,Španělsko,Řecko -doprava: -BUS*,vlastní,letecká -ubytování: -hotely,apartmány,stany -lyžařské pobyty: -Francie,Rakousko -BUS*,vlastní doprava. Provizní prodej: -ESO*,Firo Tour,ATIS. Prodej cenin - Rakousko (slevy na ...

Autodoprava,doprava,přeprava:: -nákladní vnitrostátní /tuzemská/: -kamionová /kamiony/ VOLVO do 25t -AVIA do 3t.

Autodoprava,doprava,přeprava: -silniční nákladní od 3,5t do 24t: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční).

-Realitní činnost -Technické činnosti v dopravě

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Reklamní činnost a marketing -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Projektová činnost ve výstavbě

-Zprostředkovatelská činnost -Provozování parkoviště Projektová činnost ve výstavbě

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní kamionová doprava s návěsy do 24t. Služby: -spediční, spedice po České a Slovenské republice - vytěžování vozidel.

Vnitrostátní, mezinárodní přeprava: -celo-vozové kusové zásilky (včetně ADR) -expresní přeprava -přeprava JUST-IN-TIME -zprostředkování přepravy -speciální přeprava zdravotního materiálu -prodej technických plynů.

Služby: -kurýrní služba -přeprava expresních zásilek, zasilatelství -spedice, logistika. Doprava: -nákladní -letecká

Cestovní agentura, kancelář: -Specialista na Chorvatsko -pobytové zájezdy tuzemské i zahraniční -ozdravné lázeňské pobyty (Karlovy Vary, Poděbrady, Luhačovice, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně) -Beskydy. Penzion Gaudeamus s celoročním ubytováním: -Beskydy, Velké Karlovice, Pluskovec 765 tel.:571444541 ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě