Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Milan Semera provozuje autoškolu, školící středisko. Zajišťuje také vnitrostátní a mezinárodní nákladní a osobní dopravu vozem Volvo a autobusem Karosa.

Společnost AUTODOPRAVA VÁCLAV TŮMA provozuje nákladní autodopravu od 1 do 10 tun včetně dopravy s hydraulickou rukou. Pokud potřebujete spolehlivého autodopravce nebo potřebujete pomoct se stěhováním neváhejte se na nás obrátit. Plánujete stěhování a nemáte odvoz? Potřebujete spolehlivého autodopravce? Naše firma AUTODOPRAVA VÁCLAV TŮMA je Vám ...

Společnost Petr Kovář nabízí služby kontejnerové dopravy a zemních prácí pásovými minibagry. V rámci kontejnerové dopravy provádíme odvoz stavební suti, zeminy, BIO odpadu, papíru, plastu, železa a dřevěného odpadu. Taktéž nabízíme dovoz uhlí, palivového dřeva, stavebního materiálu, hutního materiálu, písků, frakcí, štěrků, betonu, zeminy a ...

Nákladní doprava - vnitrostátní Stěhování Zámečnické práce

Jaroslav Staněk se zaměřuje na nákladní automobilovou dopravu - mezinárodní i vnitrostátní.

Profesionální přeprava zaměřená na Švýcarsko.

BIRKE TRANSPORT SPEDITION s.r.o. se zaměřuje na přepravní služby, vnitrostátní a mezinárodní autodopravu a spedici.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Josef Kozdasse zaměřuje na automobilovou nákladní vnitrostátní a mezinárodní přepravu.

Zemní a výkopové práce - přípravné stavební práce - bourací práce. Nákladní doprava - přeprava zeminy a sypkých materiálů.

Doprava - nákladní - silniční Dřevařská pilaimpregnace dřeva Tesařská výroba Stavebně-truhlářská výroba

Radek Zima se zaměřuje na vnitrostátní nákladní dopravu do 3, 5 tun.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) -vozidlem FORD TRANZIT do 1, 5 tuny.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vozy AVIA a MAN* -stěhování.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) vozem FIAT DUCATO - přeprava zboží.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše potřeby v oblasti dopravy, pneuservisu, stavebnictví nebo ubytování, můžete se obrátit na PM & SA s.r.o. Jedná se o dynamickou a rozvíjející se společnost se sídlem v Praze. Společnost má k dispozici moderní vozový park, kvalitní techniku a zařízení, a nabízí širokou škálu služeb pro soukromé i ...

Roman Svoboda se zaměřuje na vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravu nákladními vozidly.

Stanislav Karlík se zaměřuje na prodej hutních materiálů, výkup kovů, zpracování plechů a na nákladní dopravu.

Autodoprava, doprava: - nákladní doprava (6-26 tun) - vnitrostátní, mezinárodní doprava - vytěžování vozidel - spediční služby - logistika.

Nabízíme komplexní služby v oblasti zemních a výkopových prací, demolic a nákladní autodopravy s dlouholetou zkušeností.

Firma Luboš Dočekal se zabývá autodopravou, stavebním zámečnictvím, výrobou ocelových konstrukcí, zakázkovou kovovýrobou i službami v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou.

Autodoprava. Expresní přeprava do 1, 5t po celé Evropě. ADR přeprava nebezpečných materiálů. Spedice a skladování.

Mezinárodní a vnitrostátní automobilová nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice (zasilatelství). Logistické poradenství. Prodej pohonných hmot - čerpací stanice. Pneuservis. Opravy nákladních automobilů. Ruční mytí automobilů.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava chladírenskými vozy

Zbyněk Dvořák se zaměřuje na silniční nákladní autodopravu a na přepravní logistiku.