Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Autodoprava Zateplování staveb Výstavba, rekonstrukce - průmyslové stavby Výstavba, rekonstrukce - občanské a bytové stavby.

Kontejnerová doprava - rozvoz stavebního materiálu dřevo, střešní latě Demolice - odstraňování staveb Zemní práce - výkopové práce

Kontejnerová doprava Dovoz - písek - štěrk Zemní práce UNC, BOBCAT, traktorbagr JCB.

Služby, práce: Kontejnerová doprava. Demoliční práce Zemní práce Hloubění rybníků, potoků, ... Vodovodní a kanalizační přípojky. Pronájem a půjčovna: - stavební stroje minibagr, smykové nakladače.

Služby: - těžká, nadměrová doprava - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava - přeprava kusových zásilek - expresní přeprava - spediční činnost.

Společnost JAPEDO s.r.o. zajišťuje přepravu různého nákladu vozidly všeho druhu v České i Slovenské republice. Také přijímá dopravce s vlastními vozy. K dispozici je stálá dispečerská podpora a hrazení přejezdů firmou.

Firma se zaměřuje na silniční motorovou dopravu nákladními vozidly a jízdními soupravami do 3, 5 t. Přepravuje širokou škálu nákladů pro různá odvětví.

Kontejnerová doprava. Demoliční práce. Zemní práce.

Informace o autobusových spojích: +420/519444255. Doprava, autodoprava, přeprava: -nákladní-vnitrostátní, mezinárodní -mezinárodní kamionová -autobusová městská hromadná doprava Břeclav - více než 130 autobusů. Příměstské a dálkové linky, zájezdová doprava. Spedice, zasilatelství, vytěžování, přeprava zboží, přepravní služby -orientace na ...

Společnost TLS Moravia -MK s.r.o. se sídlem v Břeclavi provozuje logistické a transportní centrum a zabýváme se převážně mezinárodní a a vnitrostátní přepravou. Také zajišťuje skladování a balení přepravovaného zboží včetně dalších služeb.

RA stavebniny -stavby-na klíč, bytové, občanské, provozní objekty -bourání, demolice -výkopy -střechy-tesařství, klempířství -půdní vestavby -sádrokartony -zateplovací systémy -obklady, dlažba -inženýrská, projekční a rozpočtová činnost. Výstavba (možno ihned): -v přírodní lokalitě v Těšeticích -rodinné domy-individuální výběr projektu ...

Společnost Plachetka a spol., spol.s r.o. se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy, spedice a logistiky. Nabízíme dopravu celovozových a kusových zásilek, expresní přepravní služby, kontejnerovou dopravu a také skladování. Disponujeme moderním vozovým parkem, o který se starají naši technici a zajišťují jeho ...

Autodoprava nákladní, kamionová, vnitrostátní a mezinárodní. Strojní čištění vozovek. Zemní práce: -strojem UNC 060+příslušenství -CATERPILLAR-CAT 432D. Půjčovna stavební mechanizace.

Doprava a Spedice - denně jezdíme ČR-Slovensko-Rakousko, pravidelné jízdy po trase Praha - Brno - Ostrava, Praha - Vídeň, Praha - Bratislava. Expresní přeprava. Stěhování. Celní a deklarační služby.

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku

Přepravní společnost JK speed kipper s.r.o. se zaměřuje na tuzemskou a mezinárodní kamionovou dopravu. Jsme mladá a dynamicky se rozvíjející společnost, na trhu působíme od roku 2013. Nabízíme přepravu volně ložených sypkých materialů sklápěcími návěsy o nosnosti až do 31 tun, dále transport tekutých materialů cisternovým návěsem nebo odvoz a ...

Zámečnictví: -kovovýroba -ocelové konstrukce -kontejnery – výroba a opravy -zdvojené podlahy -sváření. Kontejnerová autodoprava -dovoz: písku, betonu, štěrku, atd. -odvoz: komunálního odpadu, sutě, atd. -převoz: stavebních strojů a jiného materiálu.

Služby: - cisternová a kamionová přeprava - přeprava kusových zásilek, osob - přeprava nadrozměrná, pod řízenou teplotou - skladování zboží a materiálu

Činnost: - autodoprava - kontejnerová doprava - přeprava materiálu - odvoz - pronájem kontejnerů - vyklízení objektů.

Svoz a likvidace nebezpečný odpad: -specializace na zdravotnický materiál (odpad)- nemocnice, polikliniky, kliniky, lékárny -odpadové hospodářství -přeprava nebezpečné odpady v celé ČR dle ADR -legislativa odpadového hospodářství -zatřídění odpadu -prodej speciální nádoby a obaly -vedení evidence vašeho odpadu. Likvidace, odvoz ...

Služby, autodoprava po ČR, Rakousko, Slovensko: -přeprava kusovy´ch zásilek -přeprava max. 5 osob -expresní kury´rní služby -přeprava domácích mazlíčků ttransfery na letiště -nákladní doprava a manipulace s hydraulickou rukou -jiné na objednávku.

Naše firma MenZako s.r.o. sídlící v okrese Blansko se zabývá především nákladní a kontejnerovou autodopravou. Svým zákazníkům nabízíme například zajištění dovozu sypkých materiálů (písek, kamenná drť, suť, beton a další stavební materiál) a odvoz stavební sutě, výkopové zeminy a bioodpadu včetně uložení na skládku. Dále také přepravujeme ...

Autodoprava, autojeřáby, jeřáby: -vnitrostátní -autojeřáb na podvozku TATRA 815, 3x 815, AD20T (nosnost 20 tun) 1x148 -autojeřáb AD20T (nosnost 20 tun), dosah 29m. GROVE GMK 2035.

Služby: -přeprava těžkých a nadrozměrných nákladů -zajištění povolení k nadrozměrným přepravám (ČR a celá Evropa).