Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Doprava: -tuzemsko -mezinárodní -logistika. Služby: -skladování (etiketace, přebalování, manipulace, celní odbavení, celní jistina, atd..).

Export, import, vývoz, dovoz. Transport, logistika: -zasilatelství -spedice -outsourcing -autodoprava nákladní ČR a EU.

Spedice, zasilatelství, vytěžování: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Dispečink mezinárodní dopravy. Doprava: -nákladní -osobní -autobusová. Služby: -pojištění nákladu -zpracování návrhů na celní řízení -celní deklarace, pasy, víza.

Nákladní silniční doprava: -pronájem kontejnerů - kontejnery 2 m3 - 3, 5 t -odvoz domácího odpadu a stavební sutě -dovoz písku, betonu a stavebního materiálu -prodej a dovoz cementu, vápna a omítkových směsí.

Silniční doprava nákladní: -tuzemská doprava a spedice -zahraniční doprava a spedice -plachtové návěsy 13, 6 m -chladírenské vozy -velkoobjemové náklady (JUMBO, LOWDECK) -přeprava po Evropě. Firma je držitelem certifikátu ISO* 9001 a 14001.

Doprava: -tuzemská autodoprava do 8 tun* -ramínková přeprava-logistika -vozy se zdviženými čely -logistika -zahraniční přeprava-celní služby -vlastní skladové prostory, sklady.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Sběrná služba. Logistické služby. Skladování, spedice. Přeprava nadměrných nákladů.

Udělám nákup za Vás, dle Vašeho seznamu. GFOOD.CZ - rozvoz potravin, nápojů i alkoholických a dalšího zboží po Brně a okolí: -doručení do tří hodin od objednání nebo druhý den -rozvážka i v noci -doručení do tří 120 Kč -do druhého dne 80 Kč -v případě objednávky s cenou vyšší než 2000 Kč je doprava zdarma. Rozvážka v nočních ...

Pronájem: -nůžková pracovní plošina -teleskopická plošina -plošina na automobilovém podvozku -teleskopické manipulátory. Pracoviště: Vilémovice 19

Doprava: -mezinárodní silniční nákladní doprava (TIR) -kusové zboží -spediční služby. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Služby - nákladní přeprava - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava tahači MAN a plachtovými návěsy do 24t - přeprava nebezpečného zboží.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství, spedice, doprava, export, import: -vytěžování -přeprava: -kamionová, TIR -nadrozměrné, těžké náklady -přeprava kusových zásilek -doprava malotonážními vozidly do 8t (automobily i s vlekem až 24t) -celá Evropa -speciálně do zemí: EU zejména Itálie, Rakousko, Německo, ...

Dopravní služby poskytujeme v současné době jak vlastními vozidly – 1x Iveco Turbo daily, 3x Daf LF 45 a 2x Renault Master... – tak i najímáním cizích dopravců. Zajišťujeme montáže kuchyňského, bytového, kancelářského nábytku a servis. Dále nabízíme: - stěhování - stolařské práce - pokládky podlahových krytin - montáže a údržby ...

Obchod se surovinami: -surové, mokrosolené, hovězí a vepřové kůže, WET BLUE (polotovar) -výkup z jatek a masokombinátů. Zahraniční trhy (export, import): -Itálie, Německo. Výroba kožedělná: -obuv pro armádu. Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava, spedice a logistika. Přeprava motorek a lodí do celkové váhy 3, 5 tun.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 27.01.2014 do 27.01.2019 Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly

Autodoprava: -zahraniční a vnitrostátní přeprava nákladů -expresní přeprava -spedice.

Autodoprava - zasilatelství. -expresní přeprava nákladu do 800kg. Služby v přepravě nákladu: -přeprava nákladu po EU -expresní nákladní přeprava do 800kg -přeprava zásilek (zásilky) -odtahy vozidel -pomoc se stěhováním.

přerušení: od: 23.1.2012 Nákladní doprava.

přerušení: od: 25.7.2012 Kontejnerová doprava.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

přerušení: od: 5.8.2014 Nákladní doprava do 1, 5t Montáž - plastová okna. Drobné stavební úpravy - drobné stavby. Klempířské práce.