Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Stavební firma - živnost od 04/2014 pozastavena. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny.

Služby - skladování - kamionová doprava vnitrostátní a mezinárodní - logistika - dodávková autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Stavební činnost: -občanské stavby, byty -nástavby a vestavby -rekonstrukce staveb -inženýrské sítě -zateplování objektů -zemní práce a doprava. Pobočky v Oslavanech: -Hotel Horník, tel.: 546 424 237 -Ubytovna Stadion, tel.: 546 423 664

Sídlo společnosti. Práce: Stavební firma BAU -stavební práce -zemní práce -rekonstrukce -demolice -rodinné domy na klíč Půjčovna lešení a stavební techniky Prodej. Stavebniny -stavební materiál Mimo Rosic i pobočka v Kralicích, tel. 568 421 644 Nákladní doprava Převoz a skládání stavebního materiálu.

zánik poslední živnosti: 16.5.2012. Silniční, nákladní doprava.

Doprava, pobočka: -mezinárodní, tuzemská kamionová nákladní doprava -spedice, zasilatelství -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -kontejnerová doprava.