Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Doprava a spedice: -skladování -doprava a spedice -logistika -celní deklarace Centrála Otrokovice

Doprava - nákladní vnitrostátní - do 12t Bourací a demoliční práce Výkopové práce

Doprava, zemní práce, opravy: - nákladní doprava sklápěcí, kontejnerová - nákladní doprava cisternová - podvalníková doprava - čištění komunikací - zemní práce - demolice - přeprava sypkých materiálů.

Autodoprava, doprava silniční: - nákladní vnitrostátní doprava - stěhování bytů, kanceláří (pouze o víkendu) - přeprava koní - dodávky, nákladní auta (Avia, Iveco, Man)

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Služby: - lesnická činnost - silniční nákladní motorová doprava - pilařská výroba - pěstitelská pálenice

Autodoprava: - silniční, motorová, vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava - skříňové a plachtové vozidla se zvedacími plošinami nad 3, 5t.

Kontejnerová doprava Nákladní doprava Čistírna odpadních vod Demolice Zemní a výkopové práce

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -přepravy kusového i paletovaného zboží -expres přepravy do 1, 5 t. Spedice. Komplexní celní služby. Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství. Logistika. Obchodní činnost.

Expresní služba: - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t. Nákladní doprava - vnitrostátní.

Prodej, objednávka, expedice: - uhlí, písek, palivové dříví Demolice, zemní práce, autodoprava, návěsy, tahače, Avie 4t a 7t. Přerov, Kroměříž, Olomouc.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika. Celní deklarace. Skladování: - sklad, volný oběh, celní sklad, daňový sklad - distribuce - silniční, letecká, vodní, železniční přeprava. Prodej řetězů: - válečkové, pouzdrové, gallové, fleyberové, speciální.

Cestovní agentura - pobytové zájezdy do Chorvatska, Řecka a Itálie, Zimní i letní dovolená včetně pobytů pro seniory. Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava.

Kontejnerová doprava, převoz stavebního materiálu a sutí na místo určení dle potřeb

Kontejnerová doprava: - odvoz suti a odpadu - doprava pískumožnost - přistavení kontejneru - zajištění skládky

Přistavení a pronájem kontejnerů, dovoz materiálu a sypkých hmot, odvoz a uložení stavební sutě. Pronájem stavebních strojů a mechanizace. Bourací práce a demolice hydraulickým kladivem.

Mezinárodní spediční služby, mezinárodní vnitrostátní a mezinárodní silniční nákladní doprava.

Kurýrní služba. Logistika. Nákladní autodoprava: - mezinárodní a vnitrostátní

Zemní, výkopové práce a autodoprava. Zemní práce minibagrem.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Spediční a logistické služby. Celní služby. Skladování zboží.