Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Služby: -vnitrostátní, mezinárodní kamiónová autodoprava.

Zemní práce a výkopové práce. Mezinárodní autodoprava.

Doprava, přeprava, spedice: -spedice, spediční služby -mezinárodní a vnitrostátní doprava -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství -expresní zásilky -celní služby -skladování, logistika. Logistické sklady: -Hruškové Dvory, Jihlava.

Autobusové nádraží, Jihlava, Jiráskova 8: -informace o autobusových, spojích -rezervace jízdenek -rezervace místenek. Doprava, autodoprava: -nákladní -mezinárodní kamionová doprava, -vnitrostátní, tuzemská kamionová doprava -autobusová, osobní -spedice. Prodej: -náhradní díly na vozy LIAZ, KAROSA, AVIA, VOLVO, MERCEDES, ...

Služby: -tuzemská i zahraniční silniční automobilová doprava -tuzemská i zahraniční silniční autobusová doprava -KAROSA HD12, KAROSA C736, KAROSA C735, RENAULT Master, RENAULT LUX -vytěžování vozidel -mazání a výměna olejů euro SHELL -reklama v autobusech MHD Servis, opravy: -autobusy KAROSA -nákladní automobily ...

Služby: -automobilová doprava tuzemská, zahraniční -autobusová doprava.

Autodoprava, doprava: - nákladní autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní 4x LKW* 13, 5m.

Výroba, balírna (balení), distribuce: - pražené a solené skořápkové plody (arašídy, pistáci..atd) - jádra skořápkových plodů (lískové ořechy, mandle) - sušené ovoce Autodoprava: - tuzemská - zahraniční Náš eshop Dobré oříšky nabízí ořechy a sušené ovoce z celého světa. Najdete u nás mandle, kešu, vlašské ořechy, para, pistácie, arašídy, ...

Služby: - odtahová služba - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - stěhování.

Přepravní společnost zajišťuje transport zásilek do zemí EU a Velké Británie nákladními vozidly od 3 do 25 tun. Zajištění spedice. Provozujeme také pneuservis osobních a nákladních vozidel

Firma zajišťuje expresní spedici a dopravu 24/7 v rámci Evropy i mimo ni. Postaráme se o poskytnutí pozemní, letecké, železniční i námořní přepravy. Mimo země EU vyřídíme pro naše zákazníky cla.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava -dovoz automobilů z EU -přeprava osob, taxislužba

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - dodávková autodoprava

Mezinárodní a tuzemská doprava, spedice a logistika, expressní přepravy.

Služby - nákladní vnitrostátní a mezinárodní doprava - přeprava osobní příležitostná.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní mezinárodní (zahraniční) především na trase ČR-Německo-Francie -vnitrostátní (tuzemská) -spedice, spediční činnost -expresní přepravy -skladování zboží -překládání zboží.

Zemědělská činnost. Zemědělská prvovýroba, výroba: - rostlinná - živočišná - zemědělské produkty. Doprava, autodoprava silniční: - osobní - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní přeprava. Kovovýroba, kovoobrábění.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. Dodávková expresní přeprava. Stěhování. Přeprava zboží.

Služby poskytujeme ve těchto základních oblastech: - mezinárodní doprava/přeprava - celní odbavení - skladování-k dispozici 12000 m2 - temperované plochy - veřejný celní sklad - moderní skladová technika.

Stanislav Adamčík se zabývá nákladní autodopravou vnitrostátní i mezinárodní

Pavel Műhlfait se zaměřuje na silniční dopravu nákladními vozidly včetně souprav do hmotnosti 3, 5 tuny.