Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Mika Global Logistics s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní přepravu. Zajišťuje expresní přepravy, zprostředkovává zasílatelské služby a zboží přepravuje do 24 t.

Doprava - nákladní - mezinárodní po celé Evropě - vnitrostátní - do 25t - vozy DAF Spedice - mezinárodní a vnitrostátní

Mezinárodní(zahraniční) kamionová doprava - nákladní přeprava

RM trans, s.r.o. je společnost, která se zabývá silniční dopravou, tuzemskou a zahraniční nákladní dopravou. Nabízí také spediční a obchodní činnost. RM trans, s.r.o. disponuje moderním vozovým parkem, který zahrnuje valníková, cisternová a kontejnerová vozidla s nosností do 25 tun. Společnost poskytuje přepravu různých druhů zboží, jako jsou ...

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Společnost AD ADÁMEK s.r.o. zajišťuje vnitrostátní a mezinárodní dopravu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pivo -výhradním dovozcem piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladní -mezinárodní -tuzemská -ve stavebnictví.

Autodoprava: - mezinárodní kamionová - přeprava zemědělských komodit

Nákladní autodoprava: -mezinárodní. -vnitrostátní.

Služby: -nadrozměrná přeprava -přeprava osobních i užitkových vozidel

Autodoprava. Doprava: -nákladní kamionová -mezinárodní (zahraniční) -vnitrostátní (tuzemská). Přepravy po Evropě: -návěsy 13, 60m 33europalet -soupravy 6+8, 20m 35 europalet. Služby: -spedice.

Bedo CZ, s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní dopravu, spediční služby a výkup palet.

Jan Raffl se zaměřuje na mezinárodní nákladní dopravu.

Logistické služby - zasilatelství/spedice - mezinárodní International trade

Josef Dolejš se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravu.

Zdeněk Točík se zaměřuje na mezinárodní i vnitrostátní dopravu a stěhování.

Pravda a syn - Transport, Logistic, s.r. o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní autodopravu a na zemní práce.

Pronájem - kontejnery Nákladní doprava

Dopravní společnost KLACSKA s.r.o. je členem skupiny Klacska Group a zajišťuje logistické služby pro čerpací stanice. Zaměřujeme se na místní i zahraniční cisternovou dopravu, zásobování čerpacích stanic a transport pohoných hmot. Mimo jiné zásobujeme čerpací stanice firem OMV, MOL, SHELL, UNIPETROL atd, ale dovážíme pohonné hmoty také ...

Společnost AW Elektronik CZ, s.r.o. nabízí služby v autodopravě, kancelářskou a výpočetní techniku. Provádíme servis zvukové techniky.

Doprava, autodoprava, služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční přeprava kusových a celovozových zásilek - ADR - logistika, skladování Služby: - autoservis - pneuservis Včelařství E-shop, prodej: - včelařské potřeby - medovina - včelí produkty

Hlavní pracovní náplní společnosti AUTODOPRAVA RÁB s.r.o. je kontejnerová přeprava, vnitrostátní i mezinárodní přeprava, odvoz suti a další.

Společnost O.T.E.C. CR, s.r.o. působí již řadu let v oblasti silniční přepravy a poskytuje spediční, logistické a skladové služby na profesionální úrovni. Provozujeme vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionovou dopravu včetně přepravy nadměrných nákladů. Nabízíme volnou skladovací kapacitu na ploše 10.000 m2 v atraktivní lokalitě logistického ...