Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Služby: -úprava a rozvod užitkové vody -výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava

Nákladní autodoprava

Kamionová doprava - vnistrostátní a mezinárodní - do 40t - vozy DAF, VOLVO, IVECO Autodoprava - sklápěčky Dodávka - autojeřáby AD 8-20 Velkoobchod a maloobchod - kamenivo - písek Zemní práce

Autodoprava - nákladní Elektroinstalační práce Svářečské práce Zámečnické práce

Služby: -přeprava osob po ČR** a celé Evropě -expresní přeprava drobných zásilek -pronájem vozu s řidičem -svatby a jiné podobné příležitosti -pronájem řidiče pro váš vůz -garantujeme profesionální přístup ke klientovi,čisté vozy v perfektním technickém stavu a dodržování dohodnutých cen.

Služby: -těžba a přiblížení dřeva harvestorovou technologií -výroba, prodej palivového dřeva -mezinárodní přeprava dřeva.

Spedice: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -logistika. od 04.01.2019 do 31.12.2025

Doprava: -nákladní mezinárodní -specializace Itálie.

Skladování Přeprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 24t Spedice Balení - zboží

Půjčovna - přívěsné vozíky Autodoprava - nákladní - do 12t Prodej - sušené truhlářské řezivo - lepené hranoly

Stavby: -inženýring a výstavba zařízení pro zahraniční investory -inženýrské stavby včetně technické vybavenosti -průmyslové stavby, haly, sklady -bytové a občanské stavby -rodinné domy na klíč -dopravní stavby -kompletní dodávky staveb -zádlažby vnitřní i vnější -strojní pokládka -zateplování budov -zemní práce-UNC ...

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava Spedice

Nákladní doprava: - mezinárodní - tuzemská