Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Logistické služby: -sběrná služba -mezinárodní a vnitrostátní kamionová spedice -logistika potravin -letecké cargo -námořní spedice -kontraktní logistika -skladování a distribuce -služby celní deklarace. Průmyslová zóna - CTPark Modřice

Výroba: -tepelně izolační folie Flexipan. Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava: -mezinárodní, zahraniční.

Autodoprava: -mezinárodní -tuzemská -kontejnerová přeprava včetně nebezpečných odpadů ADR tř.2-9 -přeprava sypkých hmot.

Služby: -mezinárodní i tuzemská doprava -expresní přeprava zboží po celé Evropě -doprava v pracovních dnech, menšími vozy možnost i přes víkend. Vozový park: -6 nákladních vozů -4 dodávkové vozy. Doba přepravy: -tuzemsko-do 7 hodin -mezinárodní přeprava zásilek do 24 hodin -pouze větší vzdálenosti maximálně do 48 hodin (víkendy i ...

Autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní -doprava vozidly LIAZ (mimo sypké materiály) -oprava vozidel, vozidlo, vozidla, AVIA, LIAZ.

Obchod, prodej: - hutní materiál, barevné kovy - měď, zinek, hliník, nikl - ocelové plechy, trubky a roxory a transformátorové nádoby. Nákladní doprava po celé Evropě: - přeprava zásilek, náklady od 10 kg do 25 tun. Skladová logistika. Celní služby.

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Mezinárodní a tuzemská nákladní autodoprava.

Transport, spedice, logistika, skladování, poradenství.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, stěhování Pravidelné trasy Česká republika - Německo - Nizozemí Finanční služby Realitní činnost - prodej a pronájem bytových i nebytových prostor Stavební činnost - výstavba na klíč, rekonstrukce.

Silniční motorová nákladní autodoprava: -vnitrostátní, tuzemská -mezinárodní, zahraniční -kamionová, TIR do 24 tun. Osobní doprava: -vnitrostátní -minibus SORB - 27 osob. Přeprava, likvidace: -nebezpečný odpad, nebezpečného odpadu. Vývoz, čištění: -septyky, septyků -jímka, jímky, jímek. -fekálie, fekálií. Opravy, servis ...

Mezinárodní spedice: -sběrná služba, částečné a celovozové zásilky do celého světa -distribuce zboží v rámci ČR do druhého dne -nákladní, kamionová doprava -letecká a námořní přeprava -celní zastupování a poradenství -intrastat -integrovaná logistika a skladování -služby přidané hodnoty (etiketování, komisionování, aj.) ...

Autodoprava. Přeprava zásilek od 1 kg do 26 tuny. Mezinárodní i vnitrostátní doprava. Přeprava kusové zásilky poskytujeme i přeprava expresní. Přeprava sypkých hmot, cisternové i sklápěcí návěsy. Specializace na příhraniční přepravy do a z Rakouska, ale také ostatní státy EU.

Mezinárodní i vnitrostátní silniční přeprava kamiony.

Doprava nákladní, tuzemská i mezinárodní, komplexní přepravní služby. Spedice. Zemní práce, zakládání staveb.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Dodávka - náhradní díly Servis - osobní vozy. Kamionová doprava - mezinárodní nad 24t.

Vnitrostátní a mezinárodní automobilová nákladní doprava do 3, 5 t.

Zajišťujeme mezinárodní přepravu velkoobjemovými vozidly.

Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - vozy DAF s přívěsem do 13t Stěhování.

Silniční motorová doprava. Mezinárodní kamionová doprava.

Kamionová doprava - vnitrostátní i mezinárodní Nákladní autodoprava - do 24t - návěsy.

Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů - přeprava nadměrných nákladů do 30t - vnitrostátní a mezinárodní - převážně Rakousko - vozy DAF.