Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

CARLING TRANS s.r.o. se zaměřuje na silniční dopravu a mezinárodní i vnitrostátní spedici.

Zaměřujeme se na nákladní dopravu i přepravu osob (národní autobusové přepava a MHD ve Znojmě). Provádíme STK a emise. K dispozici je také mycí centrum pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme také pronájem prostor - skladové haly i jíne prostory k účelu podnikání. Provozujeme učňovské středisko - školící středisko, které poskytuje ...

Autodoprava, betonárka, stavby domů, žňové služby, agroslužby Zprostředkování: -mezinárodní doprava -doprava stavebního materiálu do zahraničí. Prodej: -agrokomodity -seno, sláma, siláž -stavební materiál. Stavební činnost: -stavební úpravy -kompletní stavby domů. Betonárna, výroba: -betonové směsi -betonové stavební dílce.

Autodoprava. Přepravované zásilky. -vnitrostátní a mezinárodní (EU) přeprava zásilek - specializace na expresní přepravu zásilek do a z Itálie, Rakouska a Česka - celotýdenní provoz (pro auta do 3, 5 t) - přeprava just-in-time - přistavení pro nakládku do 5 hodin od objednání - jsme schopni přistavit auto s 2 řidiči pro rychlejší (nonstop) ...

Vnitrostání a mezinárodní nákladní doprava

Penzion Podzámčí poskytuje ubytování v malebném okrese Znojma. Jan Gazda se zaměřuje také na zajišťování mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravy.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Mezinárodní nákladní silniční dopravy a spedice.

Autodoprava, nákladní silniční motorová doprava.

AK TRANS TEAM s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu a přepravu zásilek do bývalých zemí SNS a Balkánu.

Vnitrostátní a mezinárodní kontejnerová autodoprava, přeprava materiálu do 6 tun -nakládka a vykládka hydraulická ruka (HR) -různé modifikace automobilu v závislosti na použité nástavbě. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava drobné zásilky, zásilka, zásilek do 900 kg.

Služby: -Autodoprava, přeprava, silniční doprava nákladní, dopravce -Mezinárodní, vnitrostátní autodoprava. Přeprava nákladů, náklady vozidlem Iveco 80, plachta o rozměrech 2, 40 x 6, 10 x 2, 40 m. Užitečná hmotnost vozidla 3, 5 tuny.

AD Ludvík s.r.o. se zaměřuje na nákladní a osobní dopravu. Nákladní doprava je vnitrostátní i mezinárodní v rámci Evropy a společnost je schopna se postarat o celovozové, kusové i spěšné zásilky. Kromě dopravy společnost provádí i zemní práce.

Služby, zprostředkování - nákladní doprava vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční) - spedice - logistika - zasilatelství

Výroba, služby: -průmyslová logistika -chytré řešení skladování -zakázková výroba obalů -skládací krabice z kartonplastu a bublinkového plastu -jednocestné a vratné obaly -produkty smartbox a smartschoolbox -optimalizace logistických procesů.

Nákladní autodopravaodvoz a dovoz - beton - zásypové materiály Kompletní elektromontáže - silnoproud - slaboproud Oceňování nemovitostí Montáž - telekomunikační zařízení Geodetické práce Zemní práce pro liniové stavby

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

Společnost TZS Tesař s.r.o. se sídlem v Brně se již více než pět let specializuje na veškeré zemní práce, a to jak ruční tak i za pomoci strojů. Jako další činnost nabízíme také silniční nákladní autodopravu. Zajišťujeme i dopravu mezinárodní. Nabídka služeb: - zemní práce - nákladní autodoprava - mezinárodní autodoprava. Najdete nás v ...

ITA Transport s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu zásilek a poskytuje logistické služby, jedná se například o řešení logistiky ve firmách, zajištění partnerských aut a skladování.

Levná autodoprava, nákladní doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Expresní přeprava, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - motorky, motocykly - čtyřkolky - zahradní technika - zahradní sekačky - zahradní nábytek.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Autodoprava, kamionová doprava: - zahraniční, mezinárodní. Spediční služby, spedice. Vytěžování.

Významný autodopravce, zákazníkům nabízíme 30 vozidel. Specializujeme se na velkoobjemové, expresní, chlazené a mražené náklady. Disponujeme 15 vozidly s nejvyšší přípustnou hmotností jízdní soupravy do 12 tun. Tato vozidla mohou naložit cca 4 tuny nákladu a až 130 cbm. Jsou vhodná pro přepravu polystyrenu, molitanu, plastových obalů, izolací, ...