Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Doprava: - osobní - nákladní. Kamionova přeprava zboží z ČR do Ruské federace a zpět vlastními kamiony.

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravní a spediční služby a to po celé České republice a zemích Evropské unie.

Autodoprava, doprava: - nákladní - tuzemská i zahraniční.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Letecká přeprava: - zasílatelství - mezinárodní letecká přeprava - zastupování v celním řízení - zajištění kompletních spedičních služeb pro veletrhy a výstavy - zprostředkování obchodu a služeb. Námořní přeprava. Kombinovaná přeprava. Vnitrostátní přeprava. Svařovací technika: - zakázková výroba a prodej náhradních dílů pro ...

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.

Služby: -autodoprava, doprava-nákladní. Levná vnitrostátní a mezinárodní přeprava nákladů do 2, 5 t. V zahraniční dopravě vyřízení všech celních formalit. Přeprava i formou vytížení, přepravované zboží pojištěno.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Mezinárodní doprava a spedice - mezinárodní - vnitrostátní autodoprava

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Doprava, autodoprava: -nákladní, mezinárodní kamionová.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.

Komplexní služby mezinárodního a vnitrostátního zasílatelství Doprava, autodoprava, spedice: -mezinárodní silniční doprava do států Evropy -vnitrostátní silniční doprava -podle charakteru zboží mohou přepravy provádět vozy s valníkovými, skříňovými, chladírenskými nebo sklápěcími nástavbami -disponujeme i vozy s ...

Autoškola-Autodoprava-Akreditace -Výuka a výcvik řidičů: -získání ŘO: A1, A, B, AB, BE, C, CE, D1, D1E, D, DE Školení řidičů: -Akreditace řidičů PZ -7-35-140-280-hodin -Referentské řidičů RF -4-8-hodin -kondiční jízdy + přezkoušení -přezkušování v rozsahu AM, A1, A, B, AB, BE, T, C, CE, D, DE -Výuka MO:AM, A1, A18, A21(Hondy 3x ...

Výhradní zástupce firmy MINERVA. Velkoobchod, maloobchod. Dodávka na klíč, včetně materiálu. Obchod: - flexibilní drenážní potrubí PVC, PE, PP, včetně tvarovek fy MINERVA Žalec - dvojvrstvé korugované kabelové chráničky včetně příslušenství a plynnové chráničky. Autodoprava nákladní a dodávková - tuzemská i zahraniční.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Recyklace kovového odpadu a šrotu. Silniční motorová doprava, nákladní - vnitrostátní - do 3, 5 tun

Autotransport Wójcik. Doprava, spedice: - mezinárodní - vnitrostátní. Trezory.Výroba, prodej a servis trezorů

- nákladní silniční doprava - dopravní a servisní služby

Přeprava: - nadměrné a nestandardní náklady, včetně přípravy trasy, vyřízení potřebných povolení a naložení a vyložení nákladu - hmotnost nákladu do 80 tun -délka nákladu více než 20 metrů (záleží na druhu nákladu a možnosti jeho uložení) - výška a šířka nákladu dle průjezdnosti navržené trasy. Díky nízkoprofilovým podvalníkům Noteboom ...

Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Autodoprava, doprava. Vnitrostátní, mezinárodní autodoprava.

Služby: - autoškola, výuka, jízdy (všechny skupiny) - školení řidičů - přezkoušení - autodoprava - osobní - autobusová - nákladní - tuzemská, zahraniční.