Mezinárodní přeprava může být realizována po silnici pomocí nákladních automobilů, ale také po železnici, vzduchem anebo loděmi. Všechny typy transportů nabízí přepravu sypkých, kapalných i pevných látek, kontejnerů, palet i nebezpečných látek.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava Pavel Hájek se zabývá vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodopravou. Provádíme přepravu nákladu až do hmotnosti 24 tun. Sídlíme v obci Charváty, okres Olomouc. Činnost: - mezinárodní, tuzemská autodoprava - kamionová doprava (38 palet) - dodávková autodoprava - automobilová doprava do 3, 5 t - doprava od 3, 5 tuny do 24 ...

Mezinárodní spedice a logistika. Celoevropská nákladní doprava. Vnitrostátní expedice kusových nákladů. Transport nákladů ADR. Letecké zásilky, sběrná přeprava. Námořní zásilky.

Mezinárodní spedice a přeprava. Distribuce. Celní servis. Provoz mycí linky. Skladování a distribuce

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice - logistika

Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní kamionová přeprava - přeprava v režimu ADR + GMP.

Mezinárodní zasilatelství. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava - mezinárodní.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - skladování - stěhování

Dopravní služby: - expresní přeprava - objemná přeprava - velkoobjemová přeprava do 25t - frigo přepravy mrazícími návěsy - kontejnerová doprava - sběrná služba - skladování zboží.

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava, doprava: - nákladní mezinárodní i tuzemská doprava 8 až 24 tun - autojeřáby. - nosič kontejnerů TATRA Pronájem, půjčovna, odvoz, přistavení: - kontejneru 10 m3 objem, nosnost 11 t - sklápěcí soupravy TATRA - sklápěcí souprava pro odvoz sypkých materiálů

Autodoprava, doprava: - mezinárodní, nákladní, kamionová.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava: - sypké hmoty.

Zasílatelství, mezinárodní kamiónová spedice: - přeprava po zemích EU - autodoprava, kamionová doprava, přeprava osob, doprava osob na letiště.

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování - skladování. Autoservis: - servis osobních, dodávkových, nákladních vozidel, obytných vozů a přívěsů - plnění klimatizací - diagnostika - příprava na STK - zajištění STK. Provozovna a kancelář: V Zahrádkách, Lutín

Taxislužba zajišťující přepravu v Olomouci i mimo region. Help Drink (Drink servis), expresní přeprava zásilek. Non-stop dispečink. Bez nočního příplatku, každá desátá jízda zdarma. Stanoviště najdete u hlavního a autobusového nádraží a u OD Timpo.

Činnost: - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava

Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava. Autodoprava.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.