Jízdenky na autobusy, vlaky nebo městskou hromadnou dopravu se dají koupit online, na pobočce společnosti nebo přímo v dopravním prostředku. Zakoupit si můžete jízdenku jednosměrnou, zpáteční, skupinovou, zlevněnou jízdenku pro děti, studenty a důchodce.

Autodoprava, doprava, přeprava: - autobusová: - pravidelná linková - zahraniční zájezdová.

Autodoprava, doprava, přeprava: - autobusová: - pravidelná linková - zahraniční zájezdová.

Zajištění letištních transferů Praha-Ruzyně, pořádání vyhlídkových jízd po Praze i mimo Prahu s průvodcem, nabídka nájmu vozu s řidičem.

Služby: -autobusová doprava -minibus pro malé skupiny -opravy a údržba autobusů -drobné opravy osobních a nákladních vozidel.

Asistenční služba. - pomoc motoristům - poradenská činnost v oblasti motorismu - zajištění opravy a údržby vozu - pomoc při prodeji vozu - pojištění mot. vozidel a pomoc při jednání s pojišťovnami při likvidaci škod

Autodoprava osobní a nákladní: -5 osob nebo 700 kg + přívěs 450 kg -ložná plocha přívěsu 240x120x130 cm + plachta. Taxi NON-STOP. Hyundai, H 100 Van, Extra Long. Autodoprava mezinárodní.

Doprava nákladní: -tel.: 0468-571519,573843 -PICK UP**,AVIA 20,AVIE 31,LIAZ SALI, tahač s návěsem -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava 80 vozidel -70%* autoparku: -prachotěsná -izotermická -chladírenská -mrazírenská nástavba -kamionová přeprava. Doprava osobní: -autobusy IKARUS,KAROSA-pouze ...

přerušeno od 01.04.2014 do 31.12.2019 Autobazar: -vozidla -dovoz automobilů na zakázku -automobily osobní, užitkové všech značek, tuzemské i zahraniční. Motocykly: Opravy, servis a náhradní díly na motocykly. Prodej: použité motorky, nové i použité náhradní díly na motorky. -dovoz.

Autodoprava: - soukromá dopravní zdravotnická služba - osobní doprava, sanitky (sanitka), sanitní doprava - převoz pacientů a imobilních osob.

Autodoprava: -mikrobus 9 míst -odtah vozidel auta. Silniční nákladní doprava.

PROVOZUJEME : - autoservis - silniční a odtahová služba - prodej náhradních dílů - Autoassistance - prodej asistenčních karet ÚAMK a ABA

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava. Pravidelná linka Příbram-Praha, Praha-Příbram. Předprodej jízdného. Informace o jízdních řádech. Cestovní agentura.

Osobní a zásilková autodaprava. Dodávky pro kapely a divadla na turné i jednotlivá vystoupení, firmy a kolektivy na jednorázové akce, po Čechách i zahraničí. Pickupy a osobní auta pro zásilky a lehčí náklady.

Cestovní agentura. Autorizovaný prodejce cestovních kanceláří: -FISCHER, FIRO TOUR, VÍTKOVICE TOURS, AZUR REIZEN, ATIS. Služby firmám a individuálním cestovatelům: -letenky do celého světa -turistická a služební víza do USA*, Kanada, Rusko, Ukrajina -ubytování po celém světě -pronájem automobilů v místě ...