SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Stěhování nonstop po celé ČR. Stěhovací služby: - byty, rezidence, knihovny, archivy, klavíry, pianina, trezory a jiná těžká břemena - firmy, kanceláře, obchody, sklady. Likvidace pozůstalostí. Autodoprava, převoz materiálu.

Úklidové služby. Stěhování, likvidace pozůstalostí. Hodinový manžel. Rekonstrukce bytových jader.

Společnost ILW STAVBY s.r.o. zajišťuje stavební práce, zámkovou dlažbu, stavbu plotů, údržbu komunikací, nákladní kontejnerovou dopravu a další činnosti. Disponujeme vlastním vozovým parkem, dílenským zázemím i dostatečnými skladovými prostorami. Tyto práce poskytujeme běžným občanům, ale i firmám či bytovým družstvům.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Výroba: - dopravní značení - informační systémy - reklamní poutače.

Naše společnost působí na trhu již od roku 1993 a má dlouholetou tradici v oboru stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na prováděním pozemních, inženýrských a dopravních staveb různého rozsahu. Jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví. Dopravní stavby: - výstavba, rekonstrukce a oprava ...

Společnost Kopni-to nabízí zemní a výkopové práce všeho druhu pásovým minibagrem. Realizujeme výkopy a instalace inženýrských sítí, výkopy a instalace retenčních nádrží a ČOV, výkopy základů, terénní úpravy, srovnávání zahrad a mnoho dalšího. V rámci naší činnosti nabízíme také služby kontejnerové dopravy jako je například odvoz suti, doprava ...

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní, zahraniční - tuzemská, vnitrostátní - zboží, kusové zásilky - chladírenské vozy. Stěhování bytů, domů, kanceláří, obchodů.

Stavební práce, demolice, zemní práce a autodoprava.

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Kontejnerová autodoprava. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní, tuzemská. Odvoz, dovoz, přeprava: - palivové dříví, uhlí - mulčovací kúra - kámen - štěrk, písek, struska, beton - stavební suť - směsný komunální odpad - stavební materiál - stavební stroje - UNC, VZV, minirypadla.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobní haly, sklady, skelety budov - jeřábové dráhy - mosty, lávky - technologické konstrukce - sila, sýpky, nádrže - pozemní stavitelství - stavby - mezinárodní kamionová doprava.

Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Přípravné a dokončovací práce pro stavby. Autodoprava. Zemní a výkopové práce.

Společnost Moto veloci s.r.o. poskytuje svým zákazníkům vysoce kvalitní a spolehlivé služby v oblasti nákladní autodopravy. Specializujeme se na mezinárodní autodopravu a naši řidiči pravidelně vyjíždí do Itálie, Francie, Rakouska, Německa, Švýcarska, Holandska, Belgie, Slovinka a dalších evropských zemí. Náš vozový park disponuje více jak ...

Zemědělství. Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná - práce s půdou. Prodej: - zemědělské a živočišné produkty. Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava - přeprava sypkých materiálů.

Firma Garantrans s.r.o v Ostravě je přepravní společnost působící převážně v Evropě, mezi jejíž hlavní služby patří nadměrná (kontejnerová, těžká) přeprava, vnitrostátní, mezinárodní, kamionová doprava i celní služby. Na trhu působíme již od roku 1998 a přepravu realizujeme nejvíce do zemí Evropské unie, hlavně Španělsko, Slovensko, Česká ...

Nákladní autodoprava sypkých materiálů do 30 t a kontejnerovou přepravu do 5t. Zemní a výkopové práce. Autodoprava v celé ČR.

Autodoprava. Přeprava silniční nákladní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční - kusové i celovozové zásilky - nadměrné náklady teleskopickými návěsy - velkoobjemové návěsy - muldové návěsy (přeprava speciálních hutních výrobků).

Firma Iron Sped s.r.o se specializuje na rozvoz zboží nejen po celé České republice, ale také Slovensku. Zajišťuje nákladní a silniční dopravu s hydraulickou rukou. Autopark společnosti obsahuje několik nákladních vozidel, které umožňují převážet náklad až do hmotnosti 13 tun. Rovněž se specializuje na nakládání a skládání hydraulickou rukou, ...

Zprostředkování: - jazykové pobyty v zahraničí pro dospělé, děti i mládež - jazykové pobyty s profesním zaměřením. Pracovní programy v zahraničí. Au-pair. Letenky, jízdenky, eurovíkendy. Autobusová doprava. Internetová kavárna. Cestovní kancelář.

Výroba ocelových konstrukcí. Povrchová úprava: - tryskání - pískování - metalizace (žárové stříkání) - nátěry, natírání. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava vozy MAN, LIAZ.