SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Práce: -demolice -zemní práce -recyklace -výškové práce -mobilní jeřáby Stavba, výstavba: -provozní objekty -technologické celky -komunikace -inženýrské sítě Služby: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava

Služby: -autopůjčovna -osobní přeprava -autoservis

Firma Patrik Lamla - LAMBUS se zabývá autobusovou dopravou mezinárodní i vnitrostátní

Převoz materiálů - do 5t - vůz kontejnerová Avie s užitečnou hmotností do 5t Bourací práce Zemní a výkopové práce pásovým minibagrem Volvo s dosahem 3, 8m

Společnost Bubble Transport s.r.o. zprostředkovává přepravu kusových zásilek, kurýrní službu, celní a spediční služby, mikrobusová, osobní a nákladní dopravu.

Společnost TRANSSLAYER s.r.o. zajišťuje autodopravu, přeprava osob, stěhování v rámci celé EU.

Taxi Frýdek Místek provozuje taxi službu s full servicem, drink, emergency taxi, rozvoz květin, přepravu dětí, převoz na letiště.

Doprava: - silniční nákladní přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - silniční osobní přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní osobní příležitostná doprava. Zasílatelství.

Přepravní společnost SPETRA CZ s.r.o. se zaměřuje na logistiku, vnitrostátní a mezinárodní spedici. Provozujeme nákladní silniční dopravu, k dispozici máme plachtové návěsy, chladírenské vozy s certifikací určené na přepravu potravin, nízkotonážní vozy do 9 tun značek AVIA a IVECO, sklápěcí návěsy a silo vozy i kamionové soupravy značky SCANIA.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostání a mezinárodní

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Služby: - dodávková autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - osobní autodoprava, přeprava až 8 osob Prodej, montáž: - plastová okna

Služby: - autoservis - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - odtahová služba

Společnost provozuje přepravu především potravinářského zboží a léčiv svým klimatizovaným a termo vozovým parkem.

Společnost Lektrans Bohemia s.r.o. provozuje přepravu především léčiv a potravinářského zboží.

Nákladní vnitrostátní doprava

Nákladní automobilová doprava pro Vás nepřetržiště 24 hodin denně. Jako soukromý dopravce provozuji vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravu od roku 1993. Nabízím rychlou a spolehlivou přepravu po celé České republice i do zahraničí.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - spedice - skladování

Služby: - dodávková autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - pneuservis