SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Zemní práce a nákladní autodoprava.

Společnost BUGÁŇ MONTÁŽE A STAVBY s.r.o. poskytuje: - montáž a demontáž lešení - natěračské a malířské práce - zámečnické a zednické práce - demoliční práce - tryskání ocelových konstrukcí a betonu - autodopravu o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny

Zasilatelství: - mezinárodní a vnitrostátní - v rámci celé Evropy Logistika Spedice.

Provoz: - autobusová vnitrostátní a mezinárodní doprava. Sídlo firmy: - Fibichova 133/2, Opava - Komárov.

Společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, úklidu a údržby měst. Mezi služby, které poskytujeme patří např. svoz a zpracování odpadů, čištění a údržba místních komunikací včetně zimní údržby, provádíme také běžné opravy a údržbu nákladních vozidel. Provozujeme sběrný dvůr v Třinci a v ...

Levné taxi na a z letiště Ostrava. Naše vozy Vás převezou např. na letiště do Katowic, Krakowa, Vídně atd .

Taxi služba Hanys působí převážně na území města Orlová. Zajištujeme pohodlnou a bezpečnou přepravu v kteroukoliv denní nebo noční dobu. Nabízíme také drink servis a senior taxi pro obce Dětmarovice a Dolní Lutyně. Taxi Hanys je tu pro Vás 24 hodin denně 7 dní v týdnu - volejte 774 43 45 47.

Zájezdová autobusová doprava v ČR i v zahraničí, cestovní agentura, záznam na DVD-Video, ozvučení akcí.

Autodoprava - kontejnerová přeprava, přistavení nebo pronájem kontejneru - nákladní a kamionová doprava mezinárodní i místní. Zemní a výkopové práce - realizace zpevněných povrchů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Osobní doprava klimatizovanými mikrobusy pro 1 až 20 osob: - tuzemsko, zahraničí. Nákladní doprava s přívěsným vozíkem do 2t. Expresní přeprava zásilek po celé EU.

Stěhovací služby: - stěhování bytů, domů, kanceláří - odvozy do sběrného dvora - montáž a demontáž nábytku - stěhování těžkých břemen - likvidace pozůstalosti.

Merta Jiří poskytuje nákladní autodopravu.

CITY TAXI OSTRAVA. Taxislužba, taxi-služba: -nonstop provoz -největší a nejrozšířenější v Ostravě -přistavení vozů v Ostravě zdarma -počet vozů 40.

Zemní práce: - úprava terénu - výkopové práce - válcování. Nákladní autodoprava: - přepravy stavebních strojů, lesní a zemědělské techniky - odvoz suti - dovoz stavebních materiálů.

Milan Fiala poskytuje tuzemskou nákladní autodopravu.

Práce: - zemní - výkopové - demolice, bourací práce - doprava, odvoz sypkých materiálů.

Společnost OSMANČÍK TRANSPORT s.r.o. se zaměřuje a dopravu a logistiku jak celovozových, tak částečných nákladů do cílových destinací, kterými je mimo ČR, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Slovinsko a Chorvatsko.

Miroslav Ronec zajišťuje práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice - nákladní autodoprava (Tatra).

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Michal Vančura poskytuje služby: - osobní přeprava - přeprava 1- 8 osob - mikrobus - přeprava zboží 1, 5 t - stěhování

Společnost Profizem s.r.o. se provádí zemní a výkopové práce. Nabízíme výkopy inženýrských sítí, výkopy základů domů, výkopy pro bazény, rovnání terénu, přípravy terénu. Realizujeme kanalizační přípojky. Poskytujeme také kontejnerovou autodopravu, likvidace odpadů, dovoz sypkých materiálů. Činnost: - zemní a výkopové práce - výkkopy ...

Služby: - nákladní autodoprava - práce hydraulickou rukou - přistavení kontejneru