SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

Dopravní služby: - expresní přeprava - objemná přeprava - velkoobjemová přeprava do 25t - frigo přepravy mrazícími návěsy - kontejnerová doprava - sběrná služba - skladování zboží.

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. - linková Zahraniční vozy Ducato a VDL BOVA pro 8 - 49 - 53 - 59 osob. EURO 5.

Dodávková autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - školních aktovek Scout a batohů 4YOU, školních potřeb. Spediční služby.

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, a to stěhování domácností, kanceláří, výrobních prostorů, a také s tím spojené služby úklidové, úpravu interiéru, malování, montáž nábytku, balení a odvoz odpadu na sběrný dvůr. Komplexní vyklízení bytu například po dědictví a kompletní přípravu bytu k prodeji. Realitní služby - stěhování a ...

Práce se stavebními stroji, zemní práce: - traktorbagr - kolový nakládač - kolové rypadlo 18t - paletové vidle (max. 1, 5t). Nákladní autodoprava: - Tatra 815 S3.

Výroba: - výroba modelů a maket pro prezentaci firem na výstavách a veletrzích - přeprava osob vozidlem MB Vito 8+1 - údržba domácností a kanceláří - první hodinový manžel pro Olomouc.

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava, doprava: - nákladní mezinárodní i tuzemská doprava 8 až 24 tun - autojeřáby. - nosič kontejnerů TATRA Pronájem, půjčovna, odvoz, přistavení: - kontejneru 10 m3 objem, nosnost 11 t - sklápěcí soupravy TATRA - sklápěcí souprava pro odvoz sypkých materiálů

Autodoprava, doprava: - mezinárodní, nákladní, kamionová.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál, řezivo, železo, písek, štěrk, řemeslnické potřeby, nářadí, barvy, spojovací materiál, elektromateriál, žebříky, brikety. Půjčovna nářadí, lešení. Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu. Doprava.

Bývalé Technické služby města Hranic. Autodoprava: - nákladní - práce speciálními mechanizmy. Oprava, údržba: - komunikace, silnice - elektrozařízení - elektrické instalace. Likvidace: - odpady (tuhé i komunální) Provozování skládky odpadů. Zahradnické služby: - údržba zeleně - ruční a strojní čištění ploch. Hřbitovní ...

Nonstop taxislužba po celé evropě pro jednotlivce i firmy. Možnost fakturace pro firmy i jednotlivce. Expresní přeprava menších zásilek. Transféry Z a na letiště po celé evropě.Víkendové Help drink taxi.

Stavební činnost: - stavby, rekonstrukce rodinných domů - zateplování - montáž sádrokartónu, půdní vestavby - zednické, řemeslnické práce - kontejnerová autodoprava.

Autobusová doprava: - tuzemská i zahraniční doprava osob - zvláštní linková doprava pro město Hanušovice - minibus Ford Transit pro 16 osob - minibus Fiat Ducato pro 16 osob - minibus Peugeot Boxer pro 8 osob. - autobusy Renault pro 45 - 49 osob Cestovní kancelář: - zájezdy do termálních lázní Zalakaros - turistické zájezdy - ...

-Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Silniční doprava sklápěcí soupravy a návěsy -Prodej a doprava kameniva a štěrkopísku

Přeprava, autodoprava: - pohonné hmoty, asfaltů a plynů.

Cestovní agentura. Mezinárodní osobní doprava. Vinotéka. Dovoz a realizace ALGINIT pomocná půdní látka (hnojení, krmení).

Kamenictví: - zpracování kamene - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníků - hřbitovní doplňky - schody, stoly, kuchyňské desky - parapety, kamenné drtě, okrasné kameny - zlacení, stříbření - autodoprava do 25t.

Autodoprava: - autodoprava vozem LIAZ -kontejner s hydraulickou rukou. - zemní a práce pásovým bagrem kubota 4t.