SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zajištění: - autobusová doprava, linky i zahraniční zájezdové autobusy, doprava pro zájmová sdružení. Ve vozovém parku - moderní a bezpečné autobusy.

Prodej, montáž, pronájem, servis: -zabezpečovací a signalizační přívěsy -mobilní semaforové soupravy. Prodej, montáž: -trvalé dopravní značení -instalace přechodného dopravního značení -barva na vodorovné dopravní značení. Dopravní inženýrství.

Dopravní společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se zaměřuje na přepravu nebezpečných látek dle ADR. Provozujeme vnitrostátní i mezinárodní cisternovou a kontejnerovou dopravu. Zabýváme se transportem kapalných chemikálií, potravin, krmiv či plynů. Poskytujeme také logistiké služby a skladování. Sídlo firmy je v Želatovicích u Přerova - Olomoucký ...

Autovrakoviště. Výkup: - osobní a nákladní autovraky - cena dle roku výroby a stavu. Služby: - odvoz, odtah autovraků do 16t - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel zdarma. Prodej. - použité náhradní díly. Kontejnerová přeprava, doprava. Výkopové, zemní práce a jeřábnícké práce: - CASE 435 3, 5t - JCB 8025 2, 7t ...

Zprostředkujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, včetně dopravy do zemí bývalého Sovětského svazu a Jugoslávie.

Komplexní zajištění přepravních služeb po železnici: - import a export zboží z České republiky - vnitrostátní přeprava zboží - přeprava zboží do celé Evropy - přeprava zboží do a ze států bývalého SNS - oborná poradenská a konzultační činnosti v rámci železniční přepravy.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

JOHNNY truck s.r.o. se zaměřuje na dopravu sypkého materiálu a kusových zásilek po celé Evropě.

Prodej, montáž, pronájem: - dopravní značení.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

PASSENGER SERVICE s.r.o. se zaměřuje na osobní a skupinovou dopravu na letiště a zajištění VIP přeprav, např. svatby.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Nákladní doprava - spedice, logistika, přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní celý svět (zejména Itálie, Německo, Benelux, Francie, Polsko a jiné) - letecká, námořní. Skladování, sklad včetně skladové evidence, logistické služby (rozdělování zásilek a distribuce - celní deklarace - přeprava ADR. Skladování, ...

Autobusová doprava Minitrans. Autobusy s kapacitou: - pro 38, 49, 57, 65, 85, 91 osob. - turistický vláček v Lutíně pro 60 osob Cestovní kancelář.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...