SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Poskytujeme komplexní služby v oblasti stěhování domácností, firem a těžkých břemen. Dále provádíme veškeré vyklízecí a úklidové práce včetně poskytování obalového materiálu. Zaměřujeme se také na provozování bazaru, výkupu a půjčovny nábytku.

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - pronájem letadel Letiště Mladá Boleslav.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - spedice čerstvých a mražených potravin - zasilatelství

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Zemní práce - výkopové práce - bourací a demoliční práce.

Činnost: - služby osobního řidiče - VIP přeprava

Služby: - přeprava nadměrných a těžkých nákladů - manipulace s břemeny bez použití jeřábu.

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - spedice Ubytování: - chalupa Horní Polubný 57 tel.: 601 563 586

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Nabízí: - prodej hydraulických systémů PARKER, ABER - kompresory na přepravu sypkých hmot - hydraulika na tahače pro ovládání sklápěcích návěsů, návěsů s posuvnou podlahou, podvalníků, přepravníků PHM - kompletní sady na tahače MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, RENAULT, MB, LIAZ, TATRA - montáž na naší adrese nebo po celé ČR!!! A9R - ...

Práce: - zemní, výkopové, bagrování - nákladní autodoprava (odvoz odpadu, stavební suti) - stavební - pokládka zámkové dlažby.

Recyklační centrum Kutná Hora: - bioodpady - stavební odpady - ostatní odpady - služby - demolice objedktů, zemní práce Autodoprava. Údržba zelených ploch, výsadba zeleně.

Stavební a zemní práce - zednické práce, terénní úpravy - výkopové práce - řízený a neřízený protlak - pokládka zámkové dlažby - odstranění, řezání, položení asfaltu. Nákladní doprava - přistavení kontejneru.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Služby - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - kamionová doprava - expresní přeprava zboží.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Kontejnerová autodoprava: - přistavení, odvoz, , pronájem kontejnerů - dovoz písku, zeminy, štěrku.

Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava skel

Taxislužba: - přeprava osob - kurýrní služba.

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Zprostředkování železniční, námořní, kamionové, říční a kontejnerové dopravy. Služby skladování, manipulace, distribuce v tuzemsku i zahraničí.

Činnost: - přeprava zboží s kontrolou a regulací teploty - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice

nákladní přeprava FORD TRANZIT, AVIA 70 Osobní přeprava (VW Passat, VW Caravelle)

Pronájem: -vysokozdvižné plošiny kloubové i teleskopické o hmotnosti 3, 5-6 tun s pracovní výškou 5-18m. Autodoprava: -vnitrostátní nákladní AVIA sklápěč 3, 5t. Kontejnerová doprava: -použití a pronájem kontejnerů -odvoz sutí a odpadů. Dále firma provádí: -výškové práce -nátěry fasád a konstrukcí -mytí fasád a oken ...