SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Prodej, montáž - plastová a hliníková okna. Stavební práce - hydroizolace plochých střech - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových prostor - zednické práce - elektroinstalační práce - vodo topo. Autodoprava nákladní kontejnerová. Likvidace odpadů.

Výkup, zpracování: - druhotné suroviny - papír - plasty - kovový odpad, barevné kovy Služby: - pronájem kontejnerů - kontejnerová doprava

Výstavba, servis, překládka: -telekomunikační sítě -dálniční meteostanice -sčítače dopravy -zabezpečovací a kamerové systémy -požární systémy -přístupové a docházkové systémy Práce: -elektromontáže

Služby: - třídění zeminy mobilním bubnovým třídičem Zemmler - zemní práce minibagrem - nákladní autodoprava

Práce: -vodoinstalační -topenářské Služby: -vnitrostátní doprava -stěhování

Činnost: - spedice - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava

Naše služby: - pronájem železničních vozidel - čistící a pařící stanice cisteren - železniční přeprava zboží.

Nákladní autodoprava: - tuzemská - zahraniční

Autoškola. Autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava.

Práce a půjčování: - zajištění jeřábové techniky od 16 do 500 tun a výšky 144 m. Servis, opravy: - výrobky Karcher Přeprava, doprava: - nadměrný náklad

Kamionová autodoprava: - mezinárodní, specializace na Irsko - přeprava sypkých materiálů

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní - autobus, mikrobus

Služby: - nákladní autodoprava Prodej: - mulčovací kůra

Velkoobchod, maloobchod, prodej stavebnin - stavební materiál - cement, cihly - střešní krytina - dlažba - izolace. Nákladní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - přeprava dřevní hmoty, i kulatiny, tahačem s klanicovým návěsem, - vagónování dřevní hmoty.

Služby: -spedice -vnitrostátní a mezinárodní přeprava

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava a spedice.

Spedice - silniční, vlaková a námořní kontejnerová doprava - celní služby - skladování. Vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika.