SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava: - mezinárodní, vnitrostátní - nadrozměrná přeprava Služby: - odtahová služba - oprava, servis nákladních vozidel.

Kamionová přeprava Dodávková přeprava nákladů zemní práce výkopy hloubení základů úpravy komunikací terénní úpravy odstraňování pařezů hloubení kanalizačních přípojek a kanalizace inženýrské sítě dovoz štěrku a písku čištění vodních toků, rybníků a umělých nádrží

Služby: - mezinárodní zasilatelství - nákladní autodoprava vnitrostátní - kusové zásilky - celovozové zásilky - dokládky - přeprava nadměrných nákladů - přeprava chlazeného a mraženého zboží - přeprava sypkých substrátů

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní - lodní doprava

Služby: - nákladní autodoprava tuzemská, mezinárodní - nadrozměrná doprava - námořní, letecká a železniční doprava - skladování - celní služby - logistika

Osobní a nákladní: - vnitrostátní a mezinárodní doprava od 3, 5t do 24tun plachtovými vozidly.

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Přeprava - kusové zásilky Expresní letecká doprava

Provádíme: - dopravní a spediční služby.- specializace Rusko, Kazahstán, Ukrajina, Bělorusko - i drobné zásilky. Prodej: dřevěné ekobrikety a pelety, štípané dřevo.

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Práce: - zemní - demolice - strojní vrtání otvorů do země (20-70 cm). Služby: - nákladní autodoprava (Tatra, Liaz).

Kamionová a kusová doprava po celé Evropě. Sběrná linka Hamburg. Kontejnerová doprava nejen po Evropě. Zámořské přepravy. Nadrozměrné a těžké přepravy. Letecké přepravy. Celní deklarace. Skladování.

Přístav Děčín, činnost: - překladní logistika - vnitrostátní, zahraniční rejdařství - kontejnerová logistika

Mezinárodní kamionová doprava. Celní sklad. Pronájem skladových prostor. Oprava: - kamiony a osobní automobily. Montáž, opravy: - přídavného topení ATESO, WEBASTO, EBERSPRACHER.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - letecká doprava - železniční doprava - námořní doprava - skladování

Kontejnerová doprava: - odpady - písky - stěrky. Půjčovna: - stavební nářadí a mechanizace.

Prodej, servis, leasing: - automobily CITROEN. Autoservis. Mezinárodní a kamionová vnitrostátní doprava.

Zabýváme se: - mezinárodní přeprava nákladní - logistika, spedice - expresní dodávky - skladování.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů - zednické práce - pozemní a výkopové práce Kontejnerová doprava.

Autodoprava - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní. Zemědělská výroba a služby - pěstování obilí, řepky, hořčice - poslizňové práce - nakládání sypkých hmot. Stěhování.

Služby - vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava.

Činnost: - kontejnerová doprava

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování

Služby: - provoz městské hromadné dopravy - MHD

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní