Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Služby: - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - stavební práce - stěhovací práce.

Stěhování a vyklízení domů, bytů. Stěhování: - kanceláří - firem - bytů - těžkých břemen - speciální stěhování. Vyklízení - vyklidíme a nepotřebné harampádí odvezeme, přemístíme anebo likvidujeme: - bytů, či domů - sklepů - půdy - pozůstalostí - dalších prostory, které mají sloužit pro bydlení nebo kancelář.

Spedice - spediční činnost v rámci celé Evropy i mimo ní. Doprava - zajišťujeme přepravy běžného paletového nebo volně loženého zboží v rámci celé EU i mimo ní. Stěhování - naše firma také nabízí služby v oblasti stěhování.

Zajištění silniční motorové dopravy. Nabízí přepravu nákladů a stěhování nábytku. Možnost využít kurýrní služby pro maloobjemové zásilky.

Autodoprava zabývající se přepravou zboží a kusových zásilek, materiálů, rozměrných i těžkých nákladů, stěhováním bytů, domů, kanceláří, dílen nebo skladů, linkovým rozvozem zboží a dalšími přepravníni službami jako například rychlou přepravou listin. Smluvní partner jedničky na trhu v oblasti zásilkové přepravní služby PPL.

Služby: - nákladní autodoprava do 3, 5 tuny - stěhování.

Služby hodinového manžela v regionu Kroměříž. Údržbářské práce. Rekonstrukce bytu. Instalatérské práce. Stěhování. Opravy oken.

Expresní přeprava - zásilky Doprava - transfer na letiště přeprava osob 7 + 1 Doprava - do 3, 5t - vnitrostátní, mezinárodní - vozy RENOLT TRAFKA, OPEL VIVARO - expresní přeprava nákladů (dodávkovými vozy) Stěhovací služby (menší náklady) Osobní doprava- přeprava osob.

Služby - stěhování - autodoprava.

EXTRA STĚHOVÁNÍ – Profesionální stěhovací služby franchisové sítě EXTRA STĚHOVÁNÍ. Stěhování domácností, stěhování domů, stěhování bytů, stěhování firem, stěhování kanceláří. Stěhování hotelů a ubytoven, stěhování restaurací, stěhování obchodů a prodejen, stěhování chat a chalup. Stěhování úřadů, stěhování strojů a zařízení, těžkých břemen, ...

Zajišťujeme levné stěhování bytů a domů, kanceláří a firem, těžkých břemen různých váhových hmotností i IT techniky. Navíc nabízíme možnost vyklízení bytových i nebytových prostor, stejně tak vyklízení pozůstalostí. Nabízíme komplexní služby stěhování a vyklízení.

Levné stěhování bez starostí.

Naše stěhovací firma zajišťuje profesionální stěhování po Praze, České republice a Evropě. Nabízíme stěhování a vyklízení firem, domů, bytů a kanceláří, likvidace pozůstalosti. Nabízíme také montáž, demontáž nábytku a kuchyňských linek. Prodej nebo zapůjčení obalových materiálů, krabic a kartonů na balení. Přeprava a stěhování těžkých břemen. ...

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Klientům nabízíme službu odborné stěhování v rámci Prahy a celé České republiky. Jsme vybaveni rovně pro mezinárodní stěhování a stěhování těžkých břemen. Kromě příznivých cen nabízíme také zapůjčení stěhovacích krabic, obalového materiálu, montáž a demontáž nábytku i ekologickou likvidace nepotřebného vybavení.

Stěhování Bohemia Nabízíme stěhování bytů, domů, firem a kanceláří. Pomůžeme Vám se zabydlet v novém domově či kancelářských prostorech, fungujeme i jako „hodinový manžel“. V naší firmě pracují pouze skuteční profesionálové, kteří mají v oblasti stěhování zkušenosti již řadu let.

Zajišťujeme profesionální stěhovací servis. Primárně se věnujeme stěhování komerčních prostor jako jsou kanceláře, obchody a sklady. Stěhujeme i domácnosti u kterých se specializujeme na tzv. "full-service stěhování". Máme za sebou více než 10 let zkušeností a více než 1000 realizovaných zakázek.

Stěhování-vyklízecí práce-autodoprava. Naše společnost se zabývá stěhováním bytů, firem, kanceláří, manipulací a stěhováním těžkých břemen včetně trezorů, klavírů a pian, vyklízením bytových i nebytových prostor, likvidací a odvozem veškerého odpadu, autodopravou po celém území ČR a EU.

Zajišťujeme kompletní služby v oboru stěhování, zajistíme Vám stěhování různých prostorů jako jsou byty, domy, firmy, provozovny, kanceláře a další. Stěhování těžkých břemen - pianina, klavíry, trezory, stroje a podobně. Montáže/demontáže nábytků, různých regálu, sezónních stánku či zahrádek. Vyklízení pozůstalostí, sklepy, půdy, firmy, obchody a ...

Provádíme stěhování strojů, těžkých břemen, technologií, firem i kanceláří. Společně se stěhováním zajišťujeme přepravu nadměrných nákladů tuzemskou i mezinárodní.

Naše společnost působí na trhu již 6 let a za tu dobu jsme realizovali několik stovek úspěšných stěhování a vyklízení. Umíme přestěhovat od celého rodinného domu až po celé kanceláře.

Nabízím dodávkovou autodopravu po ČR. a EU., stěhování, kurýrní služby.

Úklidové služby - kompletní úklid kanceláří, administrativních budov, komerčních ploch. Stěhovací služby Květinářství - prodej květin.

Služby: - stěhování - mezinárodní stěhování - balící služba - vyklízení - úklidové služby - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - nákladní taxi Autopůjčovna: - užitková vozidla