Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Taxislužba v rámci Zlína, České republiky i do zahraničí - v případě potřeby se postaráme nejen o Vás, ale i o Vaše vozidlo, které dopravíme dle Vašeho přání (drinkservis) - možnost pronájmu reklamní plochy na našich vozidlech - přivezeme i odvezeme i drobné předměty (kurýrní služba) - všechny naše vozy jsou vybaveny klimatizací - ...

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - DAF LF 45 220 Osobní přeprava - vůz VW T5 kapacita 8+1 osob - letištní transfery - pracovní schůzky, svatby, veletrhy, promoce Němčina - překlady - tlumočení

Taxislužba. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Cestovní agentura. Mezinárodní osobní doprava. Vinotéka. Dovoz a realizace ALGINIT pomocná půdní látka (hnojení, krmení).

Služby: - drink servis, odvoz vozu, motocyklů - osobní, nákladní doprava.

Klasické, viacmiestne, kombi taxi.Transfery na viedenské letisko, ako aj na iné európske letiská s vyše dvadsaťročnou tradíciou. 02 16100 Dispečerské služby na vykonávanie taxi služby

AB City Taxi - Taxislužba - Doprava osob - Autodoprava - Vícemístné vozy pro 4, 6, 8 osob

Provádíme stavební práce, opravy a rekonstrukce v bytové, průmyslové a zemědělské výstavbě. Silniční motorová doprava, taxi služby. Úklid domácnosti, úklid kanceláří, úklid obchodních a kulturních centru.

Služby: - taxi - přeprava vozidel např. do autoservisů a zpět - airport transport - pronájem řidiče

Autodoprava: - doprava nákladním vozem MAN s třístranným sklápěčem (Avia A3, uhlí, štěrku, písku a jiných stavebních materiálů. Vůz má nosnost 4 tuny a rozměry nákladní části pro 6 palet. TAXI služba.

Zajišťujeme kompletní řešení pro jednoduchou, bezpečnou, rychlou a úspornou dopravu z pražského letiště nebo na něj.

Taxi, taxislužba - přeprava osob - odvoz nebo vyzvednutí osob na letiště.

Taxi - taxislužba - přeprava osob - přeprava na delší vzdálenosti pro firemní i soukromé účely - přeprava ze společenských akcí.

Služby: - dodávková autodoprava - přeprava osob, mikrobusy 8+1 - stěhování - kurýrní služby

Autodoprava, služby - doprava na letiště - svozy pracovníků do zaměstnání a manažérů na jednání - rozvoz expresních nákladních zásilek - přepravu ADR - přepravu vozidel na podvalnících.

Služby: - taxislužba - přeprava osob, zavazadel a zásilek.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostání, mezinárodní - taxi

Služby: - osobní autodoprava.