Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Restaurace - pořádání rodinných i jiných oslav (kapacita 70 osob). Ubytovna: - ubytování ve 2, 3, 4 a 5 lůžkových pokojích - přijatelné ceny pro studenty, pracující a důchodce - možnost užití kuchyňky. Taxi Nádraží, taxislužba: - tel.: 596315500, 605218844.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Helexpres je autodoprava, která poskytuje osobní přepravu osob.

PASSENGER SERVICE s.r.o. se zaměřuje na osobní a skupinovou dopravu na letiště a zajištění VIP přeprav, např. svatby.

Dálková přeprava Opava - Praha, Ostrava, Brno, Vídeň, Katovice, Londýn. Doprava do kterékoliv části ČR a Evropy.

Autoškola. - výuka skupin M, A, B. Doprava osobní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Čerpací stanice Nákladní doprava - cisternová nákladní doprava Osobní doprava

Služby: - taxislužba - osobní autodoprava.

Adéla Křetinská se zaměřuje na silniční dopravu osob osobními vozidly pro přepravu nejvíce 9 osob.

Levné taxi na a z letiště Ostrava. Naše vozy Vás převezou např. na letiště do Katowic, Krakowa, Vídně atd .

Taxi služba Hanys působí převážně na území města Orlová. Zajištujeme pohodlnou a bezpečnou přepravu v kteroukoliv denní nebo noční dobu. Nabízíme také drink servis a senior taxi pro obce Dětmarovice a Dolní Lutyně. Taxi Hanys je tu pro Vás 24 hodin denně 7 dní v týdnu - volejte 774 43 45 47.

Osobní doprava klimatizovanými mikrobusy pro 1 až 20 osob: - tuzemsko, zahraničí. Nákladní doprava s přívěsným vozíkem do 2t. Expresní přeprava zásilek po celé EU.

CITY TAXI OSTRAVA. Taxislužba, taxi-služba: -nonstop provoz -největší a nejrozšířenější v Ostravě -přistavení vozů v Ostravě zdarma -počet vozů 40.

Náš autoservis a pneuservis najdete v průmyslovém areálu na Středu v Otrokovicích. Nabízíme rychlost a kvalitní opravu Vašeho vozu a stejně tak rychle přezujeme pneumatiky. Mimo jiné nabízíme také přepravu osob po celé ČR i do zahraničí mikrobusem pro 8 osob. Autoservis: - veškeré mechanické práce všech typů osobních a dodávkových vozidel - ...

Výstavba veletržních expozic, výstavba stánků, návrh a výroba interiéru do komerčních i bytových prostor. Montáž springlerů, suché stavby, sádrokartony, příčky, podhledy, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, výroba nábytku na míru. Přeprava osob na letiště Vídeň, Praha, Brno, dodávková přeprava osob.

Firma ELINS PLUS s.r.o. se zabývá službami v oboru elektromontáže, elektroinstalační práce, rozváděčů. Provozujeme také přepravu s hydraulickou rukou, kontejnerem. Provádíme také zámečnické práce v regionu Zlín a Zlínský kraj. Zajistíme dodávku, montáže, opravu, servis, revize elektroinstalací v domech i průmyslových objektech včetně ...

Michal Vančura poskytuje služby: - osobní přeprava - přeprava 1- 8 osob - mikrobus - přeprava zboží 1, 5 t - stěhování

Kurýrní služba Taxislužba

Přeprava - expresní zásilky do 3, 5t Doprava - do 3, 5t - maloobjemové stěhování - expresní zásilky - hudební skupiny Doprava - vnitrostátní a mezinárodní - přeprava osob na letiště, svatby, zábavy, výlety, firemní akce, k moři Renovace a údržba - střešní okna

Roman Pražák provozuje profesionální taxislužbu v Bruntále a okolí.