Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Nabízíme taxi služby pro Prachatice a okolí. Levná, rychlá a bezpečná doprava s přátelským jednáním

Taxislužba - kapacita 6 míst

Kvalitní taxislužba: -nabízíme rychlou a spolehlivou NONSTOP přepravu našimi vozy TAXI po městě Písku a okolí -služba Drink servis (odvoz auta) -přeprava osob -taxi Písek.

Služby: -fyzická ostraha objektů -vnější, vnitřní střežení -prevence protipožární ochrany -ochrana osob, zaměstnanců a návštěvníků objektu -kontrola zboží, výrobků -vynášení, vyvážení -střežení objektů psy -převoz finanční hotovosti a cenin -pult centralizované ochrany PCO -ochrana a doprovod osob na společenské akce ...

Servis - osobní automobily Prodej - smíšené zboží Ubytovna Servis - stavební stroje

Taxi služba Senior taxi Drink servis. Kurýrní služby. Přeprava zboží. Odtahy vozidel.

Přeprava osob i nákladu po celé ČR i do zahraničí. Převoz vašeho vozu (Drink no Drive servis). Doprava včetně většího vybavení, připojení vleku i střešních přepravních boxů. Zajištění soukromých společnic i strip. tanečnic. Klima vozy pro 1-6 osob. Možnost přistavení více vozů pro hromadné akce.

Taxi služba, drink servis, nákladní doprava do 3, 5 t. Non stop taxi. -dispečink 800 888 777 -airport trans 776 000 222.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Služby: -taxi -možnost odvoz vozidla.

Taxislužba: -komplexní řešení dopravy -kurýrní služba s předem dohodnutou cenou -drink Servis -na přání dětské autosedačky -možnost přistavení až 5 vozů -možnost objednání vozidla SMS, nebo formulářem na WEBU -rychlé řešení Vaší reklamace ceny -možnost rozvozu firemních i rodinných akcí.

Nabízíme následující služby: Přepravu osob a zásilek vozy taxi po celé ČR i zahraničí. Nízké ceny. Nonstop příjem objednávek. Přistavení až 4 vozů současně. Možnost přistavení vozu pro dopravu 6 osob. Převoz vašeho vozu - drink no drive servis. Transfery osob z/na letiště. Dopravní servis návštěvníkům Tábora po dobu pobytu. Kurýrní ...

Taxislužba nonstop Prachatice, automobilem BMW 530D . Dovoz automobilů ze zahraničí. Výkup automobilů všech značek.

Rozvoz - menší zásilky Taxislužba - drink taxi

Kurýrní služba Taxislužba - drink servis - přeprava osob, kol - přívěsný vozík

Kurýrní služby Taxi služba

Taxislužba. Autoprava osobní - minibus 8 míst Úklid a mytí vozidel.