Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Taxi, taxislužba - přeprava osob - odvoz nebo vyzvednutí osob na letiště.

Služby: - dodávková autodoprava - přeprava osob, mikrobusy 8+1 - stěhování - kurýrní služby

Služby: - osobní autodoprava.

Služby: - taxislužba - kurýrní přeprava.

Taxi služba - taxi - přeprava osob a zavazadel.

Služby: - osobní, mikrobusová přeprava - transfery osob na letiště.

Služby: - kurýrní přeprava - převoz balíků do 50kg, cenin - převoz osob.

Taxislužba. Přeprava osob pětimístným vozem VW Touran. Služba je poskytována na základě telefonické nebo e-mailové objednávky.

Autodoprava. Nákladní doprava po celé Evropě do hmotnosti 1 tuny. Expresní zásilková přeprava. Kurýrní služba. Osobní doprava je zajišťována pohodlnými automobily Peugeot Boxer s kapacitou 8 osob. Přepravíme menší skupiny, sportovní týmy, pracovní skupiny i rodiny na poznávací zájezdy, výlety i evropská letiště. Zajistíme přepravu na ...

Služby: - taxi - osobní přeprava osob - nákladní doprava do 3, 5t - stěhování - kurýrní doprava - drink & drive servis

Expresní přeprava zásilek - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobní přeprava - přeprava osob - letištní transport - svatební servis - VIP přeprava s bodyguardem.

Odvoz a dovoz - zásilky Taxi - NON - STOP klimatizace - spojení přímo s řidičem - možnost umístění reklamy na našich vozidlech - možnost odvozu i Vašeho auta.

Osobní přeprava vlastním i půjčeným vozidlem.

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Služby: - nákladní autodoprava - zasilatelství - skladování - autobusová doprava - Drink Taxi

Taxislužba - dopravní servis zejména pro firmy a cestovní kanceláře - po celé ČR a EU - transfery na mezinárodní letiště

Taxi služba. Taxi Mercedes Zdeněk Bil nabízí přepravu osob z Veselí nad Moravou. Naším hlavním cílem je Vaše spokojenost a komfort přepravy vozidlem Mercedes-Benz E290 TD a Mercedes Vito. Pro naše stálé zákazníky a zaměstnance barů, restaurací, penzionů a jiných podniků, kteří nám volají a pravidelně objednávají, připravujeme věrnostní ...