Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Osobní doprava klimatizovanými mikrobusy pro 1 až 20 osob: - tuzemsko, zahraničí. Nákladní doprava s přívěsným vozíkem do 2t. Expresní přeprava zásilek po celé EU.

CITY TAXI OSTRAVA. Taxislužba, taxi-služba: -nonstop provoz -největší a nejrozšířenější v Ostravě -přistavení vozů v Ostravě zdarma -počet vozů 40.

Michal Vančura poskytuje služby: - osobní přeprava - přeprava 1- 8 osob - mikrobus - přeprava zboží 1, 5 t - stěhování

Roman Pražák provozuje profesionální taxislužbu v Bruntále a okolí.

Činnost: - taxi - taxislužba Havířov: tel.: 596 420 092, 800 135 136 Český Těšín: tel.: 596 324 330, 800 151 151

STAR Taxi s.r.o. je nová taxislužba, která Vám je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Po Krnově jezdí za 50 Kč. Nabízíme Vám: - expresní přepravu - předobjednání jízdy na určitou hodinu - bezpečnost a spolehlivost Používáme Dispečink a kvalitní řidiče s dlouholetou praxí.

Martin Chyla se zaměřuje na silniční motorovou dopravu do 9 osob včetně řidiče.

Pavel Krajčovič poskytuje taxi službu v Opavě okolí za příznivé ceny.

Roman Tomko je taxi služba poskytující převoz osob v obcích Orlová, Rychvald, Petřvald u Karviné, Dolní Lutyně a Dětmarovice.

Rozvážíme obědy pro všechny zájemce v obcích Mosty u Jablunkova, Návsí a Písečné. Jedná se o seniory, ženy na mateřské dovolené a firemní zaměstnance. Dále nabízíme možnost stěhování, rozvoz stavebních a jiných materiálu. Osobní automobilovou dopravu po celé ČR. Osobní automobilová doprava 1km/10kč za každý ujetý km.

Autopřeprava, doprava: - osobní, taxislužba.

Výroba, prodej, e-shop, montáž: - veškeré typové horizontální či vertikální žaluzie v mnoha barevných odstínech - sítě proti hmyzu, okenní fólie, garážová vrata Hörmann a sušáky do plastových oken. Dále zajišťujeme osobní přepravu (minibus 8+1) a dodávkovou dopravu - stěhování.

Jan Ivan provozuje taxislužbu v Opavě. Potřebujete rychlý a spolehlivý odvoz? Potřebujete rychle odvést například do nemocnice? Nechcete hledat stanoviště, odkud taxi jezdí? S námi už nemusíte! S naší taxislužbou se dopravíte po Opavě a okolí rychle a pohodlně, a to bez zbytečných prodlev. Stačí pouze zavolat. Ať je všední den nebo svátek, ...

Přeprava osobními mikrobusy Transporter Caravelle nejen v Ostravě, ale i po celé ČR a Evropě. Osobní přeprava na letiště, služební cesty, na svatbu, firemní akci, do obchodu.

Taxislužba Nový Jičín. Drink servis, airport.

Autodoprava a autopůjčovna Jan Lukšík nabízí spolehlivé služby v oblasti dodávkové autodopravy, osobní dopravy a půjčovny osobních vozů. Sídlíme v obci Žabeň, okres Frýdek-Místek. Autopůjčovna, zapůjčení, pronájem: - osobní automobily. Naše služby, zajistíme: - dodávková autodoprava - přeprava dodávkovými vozy - kurýrní služby - osobní ...

Bezpečná a rychlá přeprava osob klimatizoványmi vozy v rámci regionu, celé ČR i do zahraničí. Smluvní ceny. Drink servis-odvezeme vás i vaše auto. Rozvoz zásilek-kurýrní služba . Možnost dlouhodobé spolupráce.

- Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče - Kurýrní služby - Transfery na letiště - Drink servis - Nákup drobného spotřebního zboží - Možnost platit platební kartou

Je nonstop, rychlé a bezpečné taxi z Opavy. Zajišťuje dopravu na: - firemní akce, svatby či oslavy - senior servis - odvoz seniorů na nákup, do nemocnice i k lékaři - privátní dopravu zásilek- naloží a dopraví bezpečně vaše zásilky

Služby: - taxi - přeprava osob - přeprava dětí a seniorů