Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Pronájem - luxusní limuzíny MERCEDES, LEXUS, AUDI, LINCOLN LIMOUSINE - výletové trasy, svatby - pro přední firmy, významné osobnosti, pořadatelé prestižních akcí, klienti oslavující životní jubileum, svatebčané - do limuzíny lze na přání objednat občerstvení - v případě svatby i celková výzdoba Osobní ochrana ...

Přeprava osob mikrobusem Přeprava - menší náklad Taxizajištění - letištní transfer PRO cestovní agentury - možnost objednání luxusního vozuTaxi služba a přeprava osob mikrobusem. Zajišťujeme PRO cestovní agentury a individuály letištní transfer. možnost objednání luxusního vozu. přeprava menších nákladů.

Prodej - autobaterie IUASA Autoklempířství Autoservis - opravy vozů všech značek (VOLKSWAGEN, ŠKODA, ...) Pneuservis Zajištění - likvidace vozidel Asistenční a odtahová služba - vozidla do 3, 5t po ČR i Evropě NON - STOP Krátkodobé i dlouhodobé uskladnění vozidel na parkovišti Převoz malých zásilek po ...

Přeprava osob na společenské akce a letiště po celé ČR luxusní automobily MERCEDES BENZ E 220 CDI

Taxi. Přeprava vozem VW Passat po Praze, po celém území České republiky a střední Evropy

Autodoprava - nákladní - DAF 7t - dodávka MERCEDES 1, 4t Autodoprava - osobní 8 osob

Taxislužba v Žamberku a širokém okolí

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

Nabízíme: - vnitrostátní autodoprava - mezinárodní autodoprava - expresní přeprava po ČR a EU - osobní autodoprava - taxislužba.

Smluvní přeprava osob minibusem.

Zaměřujeme se na: -smluvní přepravu osob z firem a hotelů -přepravu osob formou taxi Brandýs nad Labem -stěhování v okolí Brandýsa nad Labem -mezinárodní přepravu zboží do 3, 5 tuny -naložení nákladu a složeni hydraulickou rukou -odvoz vozu s garancí.

Silniční motorová doprava: - osobní - nákladní. Provozovna: - U vlečky 2368, 276 01 Mělník.

Přeprava osob. - autodoprava menších rozměrů Taxislužba.

Autodoprava - nákladní přeprava - osobní přeprava

Provoz taxi služby. Nabídka přepravy osob mikrobusem i menších nákladů.