Vlaky jsou významnou složkou dopravy, která umožňuje rychlou přepravu osob v rámci celé České republiky i zahraničí. Železniční doprava navíc také umožňuje transport materiálů, zboží, palet či surovin, jako je hnědé a černé uhlí, koks, dřevo a další.

Jsme mladý železniční dopravce, který do středoevropského regionu přináší nové pojetí cestování, a to na palubě supermoderních vlaků od švýcarské společnosti Stadler.

Logistic Services nabízí: Přepravu zásilek - všemi druhy dopravy z jakéhokoli místa

Služby: - železniční doprava nákladní a osobní - provozování vleček

Mezinárodní zasilatelství. Služby: - mezinárodní přeprava těžkých a nadrozměrných kusů - speciální přepravyinvestičních celků - námořní - letecká - kamionová - silniční - železniční - kombinovanádoprava projektů včetně proclení - proclívání - zámořská sběrná služba.

Nákladní železniční přeprava Českých drah poskytuje přepravu průmyslových a zemědělských komodit, kontejnerů, nadměrných nákladů i zboží. Dále nabízíme pronájem železničních vozů, vlečkové a další služby. Přeprava komodit. Železo a strojírenské výrobky: Přeprava: - surová ruda - samotné železo.

Služby - zajišťování nízkonákladových služeb v regionální osobní železniční dopravě - provozování drah a vleček. Správa provozu: - U Bechyňské dráhy 755/4, Tábor.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - letecká doprava - železniční doprava - námořní doprava - skladování

Skladovací služby. Logistika. Mezinárodní silniční přeprava. Zajištění: - letecká přeprava z ČR a SR do většiny světových destinací - námořní přeprava kontejnerů a kusových zásilek do celého světa. Nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní železniční zasilatelství.

Provozování dráhy a drážní dopravy. Spedice, spediční služby.

Zasilatelství, spedice, logistika: -mezinárodní i vnitrostátní -celovozové i kusové zásilky. Doprava: -silniční, železniční, kamiónová -chladírenské a izotermické vozy -letecká, námořní -kontejnerová -těžké a nadrozměrné náklady -rozsáhlé investiční celky. Celní deklarace.

Silniční autodoprava - nákladní - vnitrostátní a mezinárodní Železniční vlečková doprava Odvoz a skládkování odpadu Zajišťují - čištění železničních vagónů

Společnost Prometheus, s.r.o. zajišťuje spediční služby: - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava - přeprava nadměrných nákladů - nákladní železniční doprava - námořní přeprava celokontejnerových zásilek - letecká přeprava - logistika - skladování.

Provádíme: - železniční, silniční stavby - pozemní, průmyslové a inženýrské stavby - vodohospodářské stavby - svařování kolejnic - projekční a geodetická činnost - železniční nákladní doprava

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Služby - provozování firemních vleček včetně komplexního servisu po celém území republiky - bezpečnostní poradenství RID

ARRIVA MORAVA a.s. je největším autobusovým dopravcem v České republice s 1 300 zaměstnanci a provozuje regionální drážní dopravu v Petrově nad Desnou - železnice Desná. ARRIVA MORAVA a.s. - Železnice Desná: - provoz regionální drážní dopravy na trati Šumperk-Kouty nad Desnou a zpět a Petrov nad Desnou-Sobotín a zpět. Informace o odjezdech ...

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Služby: - železniční doprava - komplexní spediční a zasilatelská činnost - spedice, zasílatelství, přeprava zboží - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

Služby: -mezinárodní, vnitrostátní železniční přeprava -vytěžování silničních vozidel. -provozování vleček

železniční stanice - vlakové nádraží: přeprava -osobní -nákladní -prodej jízdenek na MHD* v Brně