Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
City Upgrade, s.r.o. se zaměřuje na plánování rozvoje, návrhy veřejných prostranství, architektonické studie a projektování.

Sergej Kuckir se sídlem v okrese Rychnov nad Kněžnou se již více než 12 let věnuje designu. Svým zákazníkům nabízí služby produktového designu, kdy nabízí komplexní služby od vývojového procesu výrobku, včetně prvních skic a nápadů, přes CAD modely a technické řešení až po finální přípravu pro výrobu. Samozřejmostí je také výroba prototypu a jeho ...

Ing. Arnošt Fabík se zaměřuje na projektovou činnost, architektonické studie, dokumentaci a technický dozor.

Projektová činnost ve výstavbě

Ing.Arch. David Hlouch se zaměřuje na architekturu a je autorizovaným architektem a porotcem proškoleným pro architektonické a urbanistické soutěže.

Ing. Josef Polášek se specializuje na návrhy interiérů a exteriérů, pokojů, kuchyní, ložnic, dětských pokojů i veřejných prostor.

Architekta, která se zabývá návrhy interiérů bytových i nebytových, drobnou architekturou a architektonickými studiemi novostaveb či rekonstrukcí bytů/domů.

Projekce, projekční činnost: - projektová dokumentace - stavby - interiéry. Služby: - bytový architekt. Projekční ateliér.

Holičství, kadeřnictví -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Simona Pyrochtová provozuje restauraci se zahrádkou.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 : 2001 Návrhy, studie a realizace kompletních interiérů a investičních celků s důrazem na efektivnost, účelnost a vzhled realizovaného interiéru: -architektonické projekty, vizualizace, design -realizace na klíč -servis záruční i pozáruční. Výroba nábytku i atypická, zakázková, ...

Moskor Design je bytové designové studio.

Zabýváme se návrhy staveb, interiérů i územních celků. Nabízíme spolupráci při všech fázích přípravy staveb. Koordinujeme spolupráci s kvalifikovanými odborníky různých profesí.

Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání ...

Společnost MARKSTAV s.r.o. poskytuje kompletní architektonické služby od návrhů až po realizaci. Navrhujeme budovy, veřejné prostory, interiéry i krajinné prvky.

Společnost DELTA Group ČR nabízí komplexní řešení v oblasti předprojektové přípravy. Jejich služby zahrnují urbanistická a architektonická studia, stejně jako územně plánovací průzkumy. Specializují se na tvorbu inovativních projektových dokumentací pro novostavby, rekonstrukce a modernizace, včetně interiérových a exteriérových řešení. Kromě ...

Projekce, činnost. -projekce občanské, bytové -průmyslové, zemědělské stavby. -zastupování stavebníků -pořádání výběrových řízení a uzavírání smluvních vztahů -zateplování panelových domů.

- developerská činnost - architektonické studie Služby: - projekt, přestavba, návrh, rekonstrukce, realizace stavby - výstavba - prodej nemovitosti, domu, rodinného domu, bytu - pronájem, nájem bytu, domu - poradenství, servis fotovoltaické elektrárny

Návrhy interiérů, návrhy a vizualizace bytových i komerčních interiérů, zhotovení projektové dokumentace, produktový design, 3D vizualizace, atypický interiérový design.

Návrh interiérů na míru. Realizace interiérů sestavených z nábytku vysoké kvality od předních italských výrobců, lídrů světového designu. Používá také výrobky čeští výrobci, kteří umí vyrobit atypický nábytek na míru podle přání klienta nebo návrhu architektů.

Komplexní služby v oboru pozemního stavitelství. Svým klientům nabízí služby v oblasti architektury, služby generálního projektanta včetně BIM projekce budov, projektové přípravy, stavebního managementu, managementu výběrového řízení, digitalizace stavebních procesů včetně konceptu trvale udržitelných budov či jejich certifikace.

Zabývá se vybavením obchodních interiérů a výrobou čalouněných postelí. Interiéry: - Vybavení obchodů - Atypické interiéry - Bytový nábytek - Kancelářský nábytek Čalouněné postele: - Manželské postele dělené - Celoplošná začalouněná lůžka - S volně loženou matrací - Pohovky, válendy - Potahové látky

Architektonická designérka - návrhy, studie interiéru, 3D vizualizace - design interiérů i exteriérů.