Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
SYNYS s.r.o. se zaměřuje na návrh interiérů obytných i kancelářských prostor.

Nabízíme architektonické studie novostaveb i rekonstrukcí, komplexní návrhy interiérů, zpracování projektové dokumentace, tvorbu komunitního bydlení z koncepčního, územního a architektonického hlediska, workshopy a semináře o bydlení. Tvoříme soukromý i veřejný prostor.

MORIS design s.r.o. je přední česká firma, která se zabývá návrhem a realizací komerčních interiérů, výrobou prostředků na podporu prodeje, brandingu a reklamy. Firma byla založena v roce 1997 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu a získala řadu ocenění a spokojených zákazníků. MORIS design s.r.o. nabízí kompletní řešení pro ...

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství

Specializujeme se na interiérový design. Potřebujete novou kuchyň, vestavěnou skříň, kancelář nebo jakýkoliv nábytek na míru? Obraťte se na nás. Rádi vás provedeme celým procesem od vizualizace až po samotnou realizaci.

Společnost Linkarch s.r.o. realizuje novostavby, rekonstrukce objektů, návrhy interiérů a to vše ve spolupráci s dalšími zkušenými firmami.

Návrhy a realizace - interiéry Výroba - kuchyně Výroba - ložnice - bytové doplňky

Služby: -zpracování dat -architektonické a inženýrské služby včetně projektování -zeměměřičské a kartografické činnosti.

Služby: -interiéry na klíč -návrhy, projekty, realizace.

Činnost: - návrh, projekce interiérů - projekce budov - studie staveb.

Architektonické návrhy, realizace, kompletní dodávky: -interiéry na klíč -služby architekta. Velkoobchod, maloobchod: -nábytku: -sedačky, ložnice, zahradní nábytek -Lechuza - samozavlažovací květináče.

Sokol-okna s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž oken, stínící techniky a realizaci interiérů.

Kompletní služby na klíč. Vizualizace, relizace, poradenství, návrhy. Řešení interiérů, interiéry. Vypracování grafického návrhu. Poradenství. Obchodní, stavební činnost. Stavební práce, stavebníctví: -návrhy a realizace interiérů, interiér -přestavby, přestavba, výstavba bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce koupelen, ...

Studio zabývající se návrhem a zakázkovou interiérů na míru.

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Služby: -projektování občanských, veřejných a průmyslových staveb, -urbanismus - přikládáme certifikát postgraduálního studia na ČVUT Fakulta architektury, -vypracování kompletního projektu, zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení, -dozorování stavby po stránce autorského a technického dozoru, -vypracování projektové ...

Nabízíme prodej a pronájem nemovitostí, interiérový design, homestaging, rekonstrukce ad.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Výroba, služby: -projektování interiéru -koordinace a zajištění dodávky interiéru na klíč -podrobná výkresová dokumentace -zajištění řemeslných prací.

Návrhy interiérů, poradenství, 3D návrhy: - prostory pro bydlení kuchyně, koupelny, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, haly půdní vestavby návrhy teras, lodžií a pergol .. - ostatní nebytové prostory komerční objekty - kanceláře, učebny, herny, ordinace, prodejny Realizace navržených interiérů na klíč. Koupelny na ...

Návrhy a vizualizace - koupelny

Výroba, služby: -návrhy interiérů (3D vizualizace) - zpracování výkresové dokumentace pro výrobní firmy i konečné zákazníky - zakázková výroba nábytku.