Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Projekční kancelář: -projektová dokumentace -architektonické studio -inženýrská činnost. -kopírovací studio (barva, A0**).

Služby: -interiéry -dekorační látky -bytové doplňky -okenní dekorace -atypický nábytek -návrhy a realizace interiérů.

Projektování: -pozemní stavby -rodinné domy -bytové domy -půdní vestavby a nástavby bytových domů -stavby pro průmyslovou výrobu -výrobní a skladové haly -stavby pro sport a rekreaci -stavby občanské vybavenosti -dopravní stavby -vodohospodářské stavby -architektonické návrhy staveb a interiérů -protiradonová opatření.

Služby: -zaměření stávajícíh objektů -zhotovení územně plánovací dokumentace -urbanistické studie -regulační plány -územní plány -architektonické studie objektů -architektonické návrhy zahrad -zahradní architektury -návrh zeleně včetně druhů rostlin -osvětlení zahrad -zavlažování -architektonické návrhy interiérů ...

Služby: -projektová, architektonická a inženýrská činnost.

Služby: -inženýring staveb -kompletní zpracování architektonických studií -zpracování zadání a projektů bytové a občanské výstavby -návrhy rekonstrukcí a interiérů. Zpracováno CAD systémem DATA-PLAN.

Služby: -územní plány -urbanistické studie -architektonické studie -projekty.

Architektura, návrhy a realizace: -výstavy, interiéry, design -scenografie a design osvětlovací techniky.

Příprava výroby, projekce, výroba, montáž: -interierové celky na zakázku -dýhované deskové materiály.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Služby-řemeslo: -územní plánování, urbanismus -rekonstrukce památkových budov -stavební projekce -návrhy interiérů

Služby: -komplexní návrh interiérů komerčních a bytových objektů, realizace a dílčí dodávky navržených částí interiéru, tvorba dekoračních panelů.

Služby: -projekční kancelář -architektonická činnost -architektura, stavby, rodinné domy, administrativní budovy, průmyslové stavby -návrhy interiérů -návrhy nábytku a bytových doplňků -urbanismus, urbanistické studie -povodňové plány -autorský dozor.

Služby: -návrhy architektonických studií -zpracování kompletní projektové dokumentace staveb.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Služby: -architektonické studie -návrhy interiérů -úprava a barevnost fasád -plakáty a barevné značky -urbanistické studie.

Návrhy - interiéry Loga Architektonická kancelář Grafické práce

Inženýrská činnost - autorský a technický dozor Architektonický ateliér

Design, realizace - dětské pokoje Prodej - bytový textil - kapsáře - polštářky Chráněná dílna - textilní a rukodělná - výroba textilních reklamních výrobků - možnost náhradního plnění - realizace aktivit pro handicapované děti