Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Služby v oblasti 3D vizualizace a návrhů interiérů i exteriérů, tvorby animací, Home Staging a odborného poradenství. Tvorba řešení interiéru domů včetně kuchyně, koupelny, pokojů, ložnice, půdních vestaveb i prostor v exteriéru jako jsou zahrady, parky a pergoly.

Návrhy, realizace interiérů -výroba i atypického nábytku -zakázková výroba -kuchyňské linky, kuchyňské studio -interiérové dveře

Rasip, s.r.o. provádí realizace: - interiérů na klíč - kancelářského nábytku - vybavení dílen - nábytku

Naše kancelář se zabývá designováním interiérů. Vytvoříme Vám na míru interiér obchodu, kanceláře, prodejny, ale i pomůžeme Vám navrhnout a vytvořit Váš vlastní domov.

Architektonická, projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projekty -architekti -urbanistické studie -architektonické studie -dokumentace: -pro územní řízení -pro stavební řízení -pro realizaci stavby -skutečného provedení -projektová činnost v rámci realizace stavby -autorský dozor a poradenská činnost ...

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

TLAČBABA, s.r.o. je projekční kancelář, realizace bytových i nebytových interiérů, vizualizace ve 3D, poradenství.

Společnost design ATAK s.r.o. se zaměřuje na návrhy privátních i komerčních interiérů, grafický design a 3D vizualizaci.

Návrhy, realizace a vizualizace soukromých i komerčních interiérů. Projekty pro rekontrukci interiérů.

Služby: -technické projekty ve strojírenství, design, vývoj, konstrukce a technologie - vzorkování.

Meister Design s.r.o. je firma podnikající v oboru podlah. Podlahy instalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebních firem. Sortiment: - variabilní panely - podlahové krytiny - lišty - světla. Konzultace, poradenství, montáž, rekonstrukce v oboru podlah. Meister Design s.r.o. - Vzorkovna Lukáš Mrkvica Ponětovská ...

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérů. Osvětlení. -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývakové stěny -dětské pokoje -ložnice.

Lukaz, s.r.o. zajišťuje půjčovnu aut. Dodávají stavební stroje všech typů, kamiony, autobusy a ostatní techniku.

Hexaplan International spol.s r.o. provozuje archektonickou kancelář, která pro své klienty realizuje projekce v investiční výstavbě.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně ...

Návrh a realizace staveb - architektura - návrhy staveb a interiérů - realizace staveb, rekonstrukce budov.

Společnost PEND a.s. realizuje projekční práce v investiční výstavbě. Také se zabývají navrhováním architektonicko-stavebních objektů.

Činností EXTERIER - DESIGN s.r.o. je: - exteriérová architektura rodinných domů. - zahradní architektura. - veřejná zeleň - sadové úpravy měst, obcí, parky, dětská hřiště.

J a D personal office s.r.o. je personální agentura.

Hanák Brno - kuchyně a interiéry Realizace kompletních interiérů: - kuchyně - interiéry - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - nábytek (sedací soupravy, pohovky, ložnice, skříně, ...)

Architektonický atelier: -navrhování, návrhy: -výstavní expozice, výstavnictví -tradiční architektura: -budovy (obytné, veřejné)firemní, rodinné domky od novostaveb po rekonstrukce -interiéry obchodní, kancelářské, bytové -grafika (firemní loga, grafické manuály firem). Sídlo firmy: -Pekařská 12, 602 00 Brno.

ATIN-CA, s.r.o. dodávají zařízení a vybavení pro: -interiéry hotelů -restaurací -kaváren -barů -cukráren -pekařství -rychlého občerstvení -interiéry obchodů.

Ing. Irena Martinec Lipusová má ateliér a provádí zahradní a krajinářskou architekturu. Projekty, projektování, poradenství: -zahrady soukromých objektů -veřejné prostory ve městech a obcích -regenerace zeleně měst a obcí -obnova historických zahrad a parků -střešní zahrady -dětská hřiště -drobné stavby zahradní architektury a ...

Služby: - architektonická činnost - stavební projekce