Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Zabýváme se návrhem, dodávkou a následnou realizací celého interiéru Vašeho bytu či domu. Naší hlavní činností je kompletní řešení koupelny, kuchyně, osvětlení, sedacího nábytku a podlahových krytin.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Návrhy interiérů. Architekt, projektant.

Územní a regionální plány, řešení měst, obcí a krajiny. - projekce

Maloobchod, prodej: - nábytek, židle, stoly - zahradní nábytek - bytové doplňky. Poradenská služba bytového architekta. Návrhy: - interiéry, byty, kanceláře. Rozvoz nábytku do bytu zákazníka. Pobočky: - Trutnov, Havlíčkova 116 - Úpice, Štefánikova 392 telefon 499932455.

Bytový design - bytová architektura - návrhy, zpracování, realizace

Provádíme návrhy a realizace interiérů a exteriérů, poradenskou činost v oblasti bytového designu, vizualizace ve 3D. Nabídka širokého sortimentu stavebního materiálu za výhodné ceny se zajištěním dopravy.

Nábytek: - návrhy interierů - kancelářský nábytek - sedací nábytek. Prodej kancelářské techniky: - výpočetní technika - kancelářská technika - informační terminály (www.a-point.cz) - skenery (www.skenery.net) - fotoaparáty - telekomunikace - mobilní telefony - bílá technika - kávovary - zabezpečovací ...

Ateliér, sdružení: - projekční, architektonické a inženýrské služby.

TOMI ATELIER Návrhy a realizace: -originální obaly -dárkové předměty -reklamní předměty z vlnité lepenky, papíru a přírodních materiálů. Široká paleta barev a přírodních materiálů. Perfektní zpracování. Důraz na detail. Nadčasový design, s přihlédnutím k tradicím. Recyklovatelný materiál. Malé i velké série.

Atelier Design Comfort Návrh, projekce, dokumentace, modernizace: -stavby -interiéry i atypické -příprava zakázky.

GIRLANDA – dekoratérské studio Výroba, úpravy, opravy, prodej -bytový textil, zboží pro bytovou dekoraci -stolní konfekční textilní zboží -textilní galanterie římské, vídeňské, londýnské záclony a rolety Další služby -poradenské služby -aranžerské a návrhářské služby.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Architektonické studio: -autorizovaní architekti -stavební projekce -návrhy a realizace interiérů -grafické zpracování. Architekti: Vychodil Tomáš Vlček Maxmilián Šolc Vladimír Zadrobílek Pavel

Nabízíme architektonické a projekční práce - návrhy rodinných domů - bytové výstavby - občanské vybavenosti - urbanismu, zahrad a designu interiérů Ateliér komplexně provádí a zajišťuje všechny fáze projektové dokumentace od územních rozhodnutí až po dokumentaci provádění staveb. - návrh rodinných domů - návrh a design interiérům - ...

Komplexní řešení pro automobilový průmysl. Konstrukce, design, koncepty, CAD, výkresová dokumentace, akreditovaná zkušebna, výpočty FEM - tuhost, pevnost a životnost, crashtesty, simulace a ochrana chodců. Prototypové i sériové nástroje a kontrolní přípravky. Kovové prototypové díly.

Urbanistické plánování, architektonické navrhování a stavebně konstrukční řešení budov bytové a občanské výstavby, případně některých dalších druhů specializovaných staveb, a to včetně rekonstrukcí.

-sídlo Praha -architektonická kancelář

Projekce: -stavby - obytné interiéry - nábytek - územní plánování.

Vyhotovení: Plánů odpadového hospodářství, Havarijních plánů, Provozních řádů, Žádostí o vydání integrovaného povolení (IPPC) aj.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Testování, měření, analýzy a kontroly Poskytování technických služeb

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Projekty staveb: -bytových -občanských -rekreačních a průmyslových. Rekonstrukce staveb. Zajištění územního rozhodnutí, stavebního povolení.

Služby: - architektonická činnost - inženýrská činnost - projektová činnost - stavby - odstraňování staveb - generální dodávky staveb.