Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Návrhy a realizace interiérů v přímé návaznosti na výrobu nábytku. Přestavby bytových jader společně s přilehlými prostory (kuchyně, předsíně, chodby) zpracované v jednom návrhu. Vybavení koupelen a WC, včetně vodo, plyno a elektro instalací. Zajištění stavebních úprav včetně podlah, obkladů a výmalby.

Projekční kancelář: - urbanismus - územní plánování - regulační plány - urbanistické studie - projekty regenerace panelových sídlišť.

Pobočka - vývojové centrum Ostrava. Vývoj, výroba, konstrukce: - osvětlovací systémy vozidel

Umělecká činnost. Estetizace interiérů a exteriérů, design.

Architektonická kancelář: - stavební projekce - stavební a technický dozor - rekonstrukce památkově chráněných objektů - nivelace základů staveb a zaměření stávajících stavů.

Studie, projekt, poradenství, inženýrská činnost: - stavby - interiéry, bytový architekt - zahrady. Architektonický ateliér.

Nábytkový a průmyslový design Obalový design Grafický design

Výroba - interiéry Výroba - zakázkový nábytek

Návrhy - interiéry Betony Montáž - sádrokartony Pokládka - vnitřní dlažby a obklady Zednické práce - omítky štukové a šlechtěné - zděnírekonstrukce - bytová jádra

Zhotovování komplexní projektové dokumentace v oboru pozemních staveb. Novostavby, rekonstrukce, návrhy interiérů, fotodokumentace a pasportizace (zaměření stávajícího stavu).

Architektonický ateliér. Projekce, projektant: - stavební - interiéry.

Marketingové poradenství v oblasti ekologie - - fotograf street photography +home staging Interiérový designer Obchodník s nemovitostmi Obchodník s nemovitostmi Marketingové poradenství v oblasti realit Marketingové poradenství v oblasti realit a ekologie - marketingový poradce

Umělecké aranžování, výzdoba: - aranžování řezaných, sušených květin - výzdoba interiérů pokojovými rostlinami s instruktáží o pěstování, aranžmá ze sušených a umělých květin - komplexní květinové vybavení svateb - květinové vybavení pohřbů - prodej - umělé, sušené, živé květiny.

Interiérové studio Internetový obchod

Interiéry pro domácnost, bytové domy Vizualizace - kuchyně Vizualizace - vestavěné skříně Zateplení budov Výměna - okna - vchodové dveře Ploty Terénní úpravy Zámkové dlažby Výstavba, rekonstrukce - rodinné domy - garáže - chaty Vizualizace - koupelny

Konstrukční kancelář. Návrhy, projekce, výroba, zpracování, konstrukce (CAD/CAM systém CATIA): -prototypy -lisovací nástroje -svařovací, montážní přípravky -kontrolní, měřící přípravky -makety. Služby: -3D měření -elektroerozivní řezání -simulace tažení.

Výroba - interiéry na zakázku Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně

Návrhy a realizace - interiéry Prodej - kancelářský nábytek

Návrhy a realizace - bytové a komerční interiéryinteriérové poradenstvíautorský interiérový design - kompletního servisu od prvotních skic po realizaci - návrhy atypického a autorského nábytku